reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas leje niemilosiernie. Znów po południu droga nie będzie przejezdna nawet samochodem :wściekła/y:

reklama
Witajcie,

M mnie wku... od rana i go pogoniłam do roboty;-)
U nas wiało i lało okropnie , ale teraz świeci słońcei jest 6 stopni na + ;-)

Kilolek kto wie moze mąż widzi w Tobie iskrę do biznesu;-)
Cleo niezły sen:-D

Witajcie.
U nas wieje,leje,głowa pęka a ze szkoły pewnie będą nici:-(
A mi się dzisiaj śniło najpierw jakieś porwanie a później że mieliśmy wypadek i nie mogłam wybrać numeru żeby adzwonic po pomoc:confused:

Ostatnia edycja:
Hejka:-)
Noc po szczepieniu na szczęście spokojna..my już pośniadankowane - Marysia na pytanie, czy chce kaszkę z soczkiem, to ona:"nie, kiełbaske" - i tak od kilku dni z tą kiełbaską:szok::-)
Cleo - niezły ten sen!!!:-D
Kilolek, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę;-)

hej dziewczynki,

u nas leje, wieje, chodniki całe w kałużach i lodzie - ciężko jest, ale oby do wiosny :)
Ala wczoraj znowu zaliczyła ze 2 afery z darciem ryjka niemiłosiernym, zaczynam się przyzwyczajać :). Dziwię się że jej gardło nie boli, bo ona to robi, zeby sobie po prostu pokrzyczeć.
Wczoraj jej powiedziała, ze zobaczy jak się Wojtuś urodzi jakie to denerwujące jak ktoś krzyczy a ty chcesz żeby było cicho :)

Dziunka, babka od basenu masakra!! Ja chodziłam na basen w podstawówce, mieliśmy obowiazkowy i też w pierwszej klasie była taka kobieta, która w ogóle nie umiała zachęcić. Generalnie nie bałam się wody, bo tato mnie uczył pływac i dużo jeździliśmy nad jeziora, ale ta kobieta mnie paraliżowała. Pamiętam jak się panicznie bałam skakać na główkę z siedzenia na brzegu basenu, moja mama stała za szybą i obiecywała mi takiego misia, a ja byłam sparaliżowana.
Dopiero w kolejnym roku przyszedł inny nauczyciel i było zupełnie inaczej. To był pan Andrzejek, wyglądał jak Stallone, wiec dzieci były zafascynowane :). Nie zmuszał, zachęcał, no generalnie przy nim już się nie bałam w ogóle.
Współczuję Julce...

Dziunka, dobry pomysł z tym basenem, że razem pójdziecie.
Ja, na szczęście, mam firnaki, które na mokro w miarę się prostują i nie wymagają prasowania. Inaczej bym się pochlastała :)
U mnie też kiepska pogoda, a Filip mnie obudził o 6 rano! Na szczęście, wczoraj poszłam spać o 22 więc w miarę wyspana wstałam.
Teraz siedzę w pracy i czekam na cud!!!

reklama
Do góry