DZIEWCZYNY ja w tym siedzę nawet sobie nie wyobrażacie ile dobrze prosperujących firm, wieloletnich, zamknięto w ciągu ostatniego roku a te co są to w większości cienko piszczą. Jak nie uderzysz z mega świetnym, wyjątkowym i jedynym w swoim rodzaju pomysłem to nie masz racji bytu. Wszystko pada, od firm transportowych po pizzerie. Rozejrzyjcie się "po mieście". Co chwilę jakiś sklep likwidują i otwierają inny. Przynajmniej u nas tak jest.
Otworzyć coś i wpakować się w długi to absolutnie nie jest sztuka Sztuką jest rozkręcić biznes, a do tego trzeba mieć smykałkę. Koło interesu trzeba chodzić a i to nie wystarcza. Ciągnąć z miesiąca na miesiąc firmę, która ledwo zipie, zarabia tylko na zus, wynajem i inne opłaty też fajne nie jest.To już lepiej pójść do pracy i o nic się nie martwić
A jeśli chodzi o mnie to w tej chwili nie widzę nic co mogłabym otworzyć.
Pathanka przykro mi :-(
Asia spała dziś w żłobku 2 i pół godziny i spałaby dłużej gdybym jej nie obudziła dziwne, w domu zasypia codziennie dopiero o 15 a w żłobku już śpi o 12:30
Otworzyć coś i wpakować się w długi to absolutnie nie jest sztuka Sztuką jest rozkręcić biznes, a do tego trzeba mieć smykałkę. Koło interesu trzeba chodzić a i to nie wystarcza. Ciągnąć z miesiąca na miesiąc firmę, która ledwo zipie, zarabia tylko na zus, wynajem i inne opłaty też fajne nie jest.To już lepiej pójść do pracy i o nic się nie martwić
A jeśli chodzi o mnie to w tej chwili nie widzę nic co mogłabym otworzyć.
Pathanka przykro mi :-(
Asia spała dziś w żłobku 2 i pół godziny i spałaby dłużej gdybym jej nie obudziła dziwne, w domu zasypia codziennie dopiero o 15 a w żłobku już śpi o 12:30