reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
MARTOLINKA takie rzeczy sprawdzają się w większych miastach. U nas był jeden klubik malucha przetrwał 2 m-ce. No i na to trzeba kasyyyy, a ja jak mam otworzoną działalność nie przysługuję mi juz dotacja.

Hej,

ja się tylko przywitam, wieczorem będę nadrabiać jak pojda wszyscy spać:tak: ach zlapalam znowu dola, po co ja wyciagam w ogole wagę to nie wiem:wściekła/y: babcia mi niezle dogadzała i są skutki teraz, od jutra głodówka chyba

Pathanka, najlepszego na rocznicę ślubu..i tak, jak pisze Ana, jutro pomyślisz, dzisiaj świętuj:-)
A ja mam małe pytanko, bo na stronce masz komplet do chrztu:śpioszki z sukieneczką, ale nie ma rozmiaru:confused:
Cleo- masz dzielnego synka!!!Fakt, szkoda, że nie miałaś aparatu..
Polaa, Ty się nie dołuj wagą!!!Teraz patrz, żeby Twojemu drugiemu synowi dogodzić;-) Z resztą mojemu zięciowi także:-D

maxwell staram sie nie dołować, naprawdę ale to nie takie proste:no:
Czuje się z tym okropnie :( ale cały czas sobie powtarzam, że za rok o tej porze będę mega laską:-D

Cleo teraz doczytalm o znajomym, wspolczuje. Przykre:-(

We wrześniu 2010 przed wylotem do Polski wpadl do nas kumpel, zeby sie umowic z mężem bo On mial wracac samochodem i moj chcial, zeby cos mu zabral. Na pozegnanie powiedzial: "Ale sobie poszaleje przez 2 tyg na moim motorze", no i sobie poszalał, ostatni raz.
Polecielismy my do PL dwa dni po Nim i chcemy sie dodzwonic pozniej, zeby sie dogadac, telefon wylaczony, weszlam na nk zeby do Niego napisac i widze, ze dodal zdjecia wiec pisze wiadomosc, zeby wlaczyl telefon albo sie odezwal, nie zwrocilam uwagi, ze zdjecia dodal jego brat, i napisal, ze Marcin nie zyje. Bylismy w szoku:-(

cleo super ze Igi w wozie posiedział!
sąsiadka siostry gorzej ale i tak dobrze, ze nic się nikomu nie stało

pathanka moze jeszcze sie ruszy. Pomyslimy tu wszyscy moze cos razem wymyslimy, a dzisiaj świetujcie!

polaa ja juz 14kg + to dopiero jest masakra. Wole nie myslec jak ja będę wyglądala po tej ciązy.

Ale sluchajcie jak ja się dzisiaj dobrze czuję!!! Niemal idealnie. Trochę zmęczona po wyjsciu do sklepu i odkurzaniu i chyba stan podgorączkowy mam ale cisnienie w normie, po raz pierwszy od 2 tygodni, normalnie jakbym przytonośc po 2 tygodniach odzyskala

Polaa - Ty jesteś laską i teraz!!!A jak urodzisz, to szybciutko zrzucisz!!!:tak:
Kilolku, super, że lepsze samopoczucie masz:-) a w ogóle mam pytanie..podoba mi się na Twojej stronce coś, co się nazywa jesienny warkocz, ale to chyba bransoletka?..tak? Mi by się podobał taki naszyjnik blisko szyi..:zawstydzona/y::-)

bransoletka. Myslałam o czyms takim na szyję, nie wiem jednak jkby to wyglądało, bo to dość sztywne jest ale zobacze i dam ci znać, tylko musiałabys nieco poczekac

reklama
Do góry