reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Hey! U nas tez od rana pada śnieg i wieje. Ja dokańczam wczorajszego szampana bo szkoda mi było wylać. Ładnie, tak od rana piję hehe... Mój Jarek właśnie do dentysty pojechał ale zaraz się biorę za odkurzanie a później kawusia :))) Aaaa... już od dawna miałam się Wam pochwalić, że odkąd wróciłam do pracy to 4 kg schudłam, jeszcze 6 i będzie jak przed ciążą :))) Muszę Wam jeszcze powiedzieć, że rośnie mi mały złodziej :))) Wczoraj jak byliśmy w Tesco mały wybierał sobie samochodziki i tak wkładał do wózka i wyciągał. Wybraliśmy wreszcie 2 i poszliśmy do kasy. Ładnie się skasowaliśmy a jak wyciągałam go z wózka do auta to okazało się, że za plecami miał zakamuflowane jeszcze jedno auto :))) Złodziej mały... W taki oto sposób Konradek ma 3 nowe autka :)))

Dziunka mam nadzieję, że Wam przejdzie jak najszybciej a z tymi trzema @ to tak Ci się zdarza czy coś może być nie tak ?

reklama
Aza hahahah:-D musicie na niego uważać:-D

No hormony mam do zbadania a dojść do przychodni nie mogę:zawstydzona/y: ale pierwszy raz w życiu mam takie akcje, zwykle było regularnie:tak:

A jak... radzi sobie chłopina hehe... A co do dojścia do lekarzy to rozumiem, mi też jakoś zawsze cos nie pasuje :)))) Jednak idź, idź bo zawsze miałyśmy razem a teraz co... rozlegulowałaś się :pPPP Ciekawe co Ci wyjdzie. Może to mieć coś wspólnego z tarczycą ?

dziunka,a ty juz dzis faworki robisz?

moj wczoraj przygotowal pyszna kolacje i dostalam branzoletke z pandory.chociaz szczerze sto razy bardziej wolalabym kenwwod chef, bo cena tego mnie poraza, za posrebrzana branzoletke i kilka szkielek. jakos mne to nie kreci

Z grypą to nie do końca tak jest. Bo w szczepionce są faktycznie z reguły 3-4 genotypy wirusa zeszło sezonowe (t.z dzisiejsze stamtąd będą w szczepionce jesienne u nas) z reguły 2 z Chin 1 z Australii. Z reguły powodują one zachorowania w następnym sezonie w Europie i USA. Niestety zdarza się że pojawia się inna mutacja jako dominująca i wtedy szczepionka jest nie trafiona.
A do szczepionek zniechęciła mnie afera rtęciowa i "epidemia" świńskiej grypy.

snieg snieg i jeszcze raz śnieg a miałąm iśc z małym obejrzeć Klub MAlucha,żeby jeszcze padało spokojnie a tu zawiewa momentami grrrr:wściekła/y:

mi Walentynki ogólnie zwisają więc nic nie robiłam i nie wczuwałam się ..zwykły dzien i tyle jak dla mnie:sorry2:w dodatku załapałam wczoraj doła i tyle

reklama
Ana co się dzieje...???

ja bym chciała cos napisac ale nie mogę...a tak bardzo bym się wygadała i poużalałą ...ale dobra nieważne...

wkurza mnie ta zima i tyle.wszystko już mnie wkurza i drażni,całe życie itp.wcale tej partnerce Rutkowskiego się nie dziwię ze chciała z okna skoczyć,juz mnie nie dziwią takie rzeczy.

Do góry