reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Znów padłam z kobietkami, znów jestem niedorobiona, łepetynę mi też urywało..:zawstydzona/y:
Dziunka - fanie macie z tym śniegiem;-); mam nadzieję, że Asia nocą będzie spać.
Kiikolek - no tak zajmowałaś się dziś "typowo" swoimi sprawami:szok::szok::szok:,,, skąd ja to znam.;-)
Ania - to my jesteśmy okropni, bo dziś była na obiad pizza, małżon robił:-D
Ilona - może te bóle głowy na zmianę pogody??

Znikam do wyra, bo oczka mi się kleją , a jutro znów akcja pobudki...

reklama
Ja tez wpadłam Wam powiedziec dobranoc :-)

Ja jutro mam o 7 autobus do pracy, a Bartek ma w planie dobudzic i "oporządzić" (łacznie zkremowaniem, które zajmuje trochę czasu) synka do przedszkola na 8. Zobaczymy jak im pojdzie. Paweł jutro pierwszy raz zostaje na dłużej i ze spaniem, odbieramy go po mojej pracy po 14. Trzymajcie kciuki :zawstydzona/y:.

Gosiulek co u Ciebie tak się ostatnio wyciszyłaś?

AniaSim podziwiam, ja ostatnio sie zastanawiałam jak mysmy dawali rade z tym nocnym wstawaniem, karmieniem i przewijaniem co 2 godziny. Teraz juz prawie cale noce przesypiamy (z malymi pobutkami na ogledziny:happy:).

pola jak samopoczucie?

Witam:-)

ale mnie dzisiaj mąż zaskoczył:szok:
wyszorował (sam od siebie) piekarnik plus kuchenkę, pozniej wyprasował pranie, pozmywał naczynia i zajmowal sie Kuba:tak: mialam dzisiaj luzik:-D za to jutro musze do konca posprzątać bo we wtorek goscie, Kubus juz sie nie moze doczekac swojej 9leniej cioci:tak:

Wiecie jaka ja glupia jestem:szok:
caly dzien sie kręcilam kolo szafki, w ktorej bylo ciasto, ale nie otwarte wiec stwierdzilam, ze nie bede otwierać, i tak dochodzilam do szafki i wracalam:-D no ale teraz juz sie nie opanowałam i otwarłam:zawstydzona/y: cholera, wiedzialam, ze tak bedzie, moglam je zjeść rano albo popoludniu a nie na noc:wściekła/y::wściekła/y: cala Pola:wściekła/y:

edit. etna mąż sobie na pewno da radę:tak: a Pawelek poradzi sobie w przedszkolu;-) trzymam kciuki oczywiście.

A ja, dziekuje, w miare w miare ;)

Ostatnia edycja:
AniaSm my też przynajmniej raz w miesiącu na fast foodzie;-) zwykle domowym, chyba że pizzę lub kebaba zamawiamy:tak: I dla dziewczyn nic wtedy osobnego nie gotuję:no:

Pola mój też szorował wczoraj piekarnik:tak::tak: a z tym ciastem się nie przejmuj, ja w ciąży o 2 w nocy A budziłam zeby mi kanapki z pomidorem zrobił:zawstydzona/y: i robił, a ja jadłam.

To o której parapetówka?? :-D:-p;-)

Jak przyjedziesz w piątek to na pewno zdążysz:-p

Dziewczyny jedzą płatki, Asia sama wstała a to wróży dobry humor panienki [przy ubieraniu:tak: tfu, tfu, mam nadzieję że nie zapeszę .... o 7 mamy autobus. Do sklikania!

Ostatnia edycja:
no to brawo! :-D

etna trzymam kciuki za Pawełka, na pewno da rade.

Moje dziecko dzisiaj w domu. juz wczesniej ustalilismy, ze odpoczywa. Upewnilismy sie w swojej decyzji jak nad ranem zaczela się histeria przez sen, ze on do przedszkola nie chce isc :baffled:
Tym sposobem wszyscy dzisiaj odpoczywamy.

To Miriam robi tak jak ja:zawstydzona/y: Mój A się śmieje że jak ja zaczynam coś sprzątać to najpierw powstaje jeszcze większy bałagan;-) Dlatego zaczynam od jedynej brudnej umywalki, a kończę ze ścierą na podłodze;-)
A jak obiad robię, w szczególności coś w panierce to A wychodzi do pokoju bo nie może na to patrzeć:zawstydzona/y::-D

Melduję się ponownie, Fajnie dziś, tylko -3:tak:

Zapomniałam Wam mówić, jak wracałyśmy w sobotę z sanek to przed nami szło 3 mięśniaków, jeden z takimi fajnymi różowymi, przyozdobionymi kokardkami saneczkami:-) ale mnie to rozbawiło, a taki macho z niego;-)

reklama
Do góry