Dziunka - zachęcona przez Ciebie, że Asia taka puzzlowa, kupiłam dziś swoim i co?? Dup.... ja układam, a one sprzątają tylko... fajnie Wam na sankach , u nas śniegu niet.
Jakie kupiłaś? Asia tymi do 30 el. zainteresowana bardzo (głównie dlatego że większość to postacie z Kubusia Puchatka
) i radziła sobie super, ale te 48 el zniechęciły ją szybko, ułożyła tylko Myszkę Miki i Minnie i reszty nawet mi nie pozwoliła dotknąć i schowała do pudełka
Julia to był też taki świrek puzzlowy, w wieku 3 lat układała po 100 el. a teraz wcale a wcale się puzzlami nie interesuje
Dziunka, dawaj obiecane fotki dziewczyn z wyprawy sankowej;-)
Nie mam, bo aparat jest wielkości krowy, a ciągnąc dwie pary sanek z dziewczynami i trzymając jabłuszko nie było jak wziąć aparatu. Ale po kościele idziemy z A więc fotki będą
, mnie mama opieprzyła (jak była u nas) że po domu w dresie chodze a mój mi mówi że super wyglądam
Moja babcia uważa że mąż nie powinien oglądać kobiety rano rozczochranej i nieubranej, zawsze trzeba wstać szybciej od niego, wymalować się, uczesać i ubrać, ew. założyć stylową podomkę
Ja też chodzę w dresie, nie mam z tym problemu jak przychodzą znajomi faceci, nawet jak rozczochrana jestem;-) ale jak któryś kobietę przyprowadza to muszę być szybciej uprzedzona i przygotowana
Wczoraj byliśmy u brata A i o 23 dostaliśmy telefon, że Asia wymiotuje i ma biegunkę. No i pędem do domu, tam okazało się że biegunki nie ma (chyba mój A sobie ubarwił
) ale za to wymiotowała od 21-ej trzy razy... No i do 3 w nocy zwymiotowała jeszcze 7 razy, dopiero po ice tea jej przeszło, zrobiła siusiu i spała do rana
Biedactwo moje, normalnie spała i nagle wymiotowała.... a potem leżała cichutko jak myszka obojętnie gdzie ją nie położyłam i czekała aż ogarniemy i ją ubierzemy, po czym zasypiała.
Na śniadanie zrobiłam jej jajecznicę z dwóch jajek na parze i zjadła, póki co jest spokój. Albo surówka z obiadu została jej na żołądku bo zjadła całą tą plastikową miseczkę w jakiej je sprzedają ALBO woda z wanny, bo opiła się jej strasznie przy płukaniu głowy.