reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Oj dziewczynki wspolczuje Wam tych mrozow...zima jest fajna ale nie az tak mrozna...mordega dla dzieciakow i dla nas bo trzeba w domku siedziec...
my dzisiaj sie wybralysmy ze znajomymi na spacerek po nadmorskiej promenadzie...stwierdzilam ze '' bedzie co ma byc '' a ze od wczoraj czuje sie juz troche lepiej wiec zaryzykowalismy :) no i nie zaluje, bylo super mala sie wyszalala 2 h na rowerku a i mnie swierze powietrze dobrze zrobilo...u nas niestety sniegu ani grama wiec Vicky dalej ni ewie czym jest bialy puch...no ale ze w srode lecimy do PL to cos czuje ze bedziemy mieli okazje odczuc czym jest prawdziwa zima:baffled:
dwa dni temu w czasie rozmowy moi rodzice sie dowiedzieli ze jestem w ciazy no i reakca byla taka jakiej sie spodziewalam...ojciec-do tej pory sie do mnie nie odezwal...a mama rzucialam tekstem: ''no i co znowu dziecko na zime''...kurcze jakby to mialo jakies znaczenie...a zreszta ja wlasnie chcialam drugie zimowe dzieciatko...!!!

Lotka tak wiec widzisz nie tylko Twoja mama jest w ''euforii'' ze zostanie drugi raz babcia:baffled:

Ana super ze Twoje dziewczyny juz czuja sie lepiej i moga wrocic do przedszkola:) no i Ty troszke odsapniesz :)

Dziunka
super ze Wam sie wieczor udal...my pierwszy raz bez Vicky bylismy w grudniu na imprezce-czas bezcenny...a wczoraj bylismy na kolacji ze znajomymi a mala zostawilismy u innych znajomych...tez bylo bosko-czasem jednak trzeba wyjhsc gdzies bez maluszkow...a tak nawiasem mowiac -sprawdzalas kiedys ta skorke Asi u jakiejs p.doktor moze ona naprawde ma uczulenie na nabial albo cos w tym stylu...

reklama
Cze
jak jechaliśmy po 6:30 pokazywało nam tylko - 16!!! :-D:-D
Dziewczyny poszły do żłoba i przedszkola; już się boję co będzie po południu, bo noc niezbyt dobra. W końcu jutro pełnia.
Pozdrawiam serdecznie z pracy, w któym przed 7 było oszałamiające 13C :szok: ....

Witajcie,
z rana zaliczyłam laboratorium , mały w klubiku , M w pracy . Chciałam jeszcze dziś trochę poprasować , ale robię sobie wolne.
Dziś leniwy obiadek- jajo sadzone , ziemniaczki i marchewka z groszkiem;-)

Vicky pierwsza reakcja mojego ojca na wieść o drugiej ciąży : Dużo przytyłaś już? Jak się okazuje w każdej rodzinie jest jakiś "ananas".

Ana mam nadzieję , że się już u Was zagrzało?
Etna daj znać jak po przedszkolu?
Polaa ja jakoś ostatnio mam power , ale te 2 dni kiedy małego nie ma pozwala mi naładować akumulatory

U nas wczoraj wieczorem Jaśo dostał gorączki 38, już myślałam, że bierze go choroba, bo ja ledwo na oczy patrzę. Dałam ibum przespał ładnie całą noc, gorączka nie wróciła dziś od rana bawi się jak zwykle. Ani nie ma gorączki ani żadnych inny objawów. Nie wiem co to było.

MARTOLINKA TUNCZYKI no niezłe komentarze, ale fakt w każdej rodzinie znajdzie się taki ananasek.

ANA przesyłam troche ciepełka :)

hej, my po pierwszym spacerze - musiałam na badania więc od razu zakupy porobilismy. Mi twarz odmarzała ale Michal był twardy. O 12 idziemy po Kube do przedszkola, ciekawe co powie na drug spacerek dzisiaj.
Wczoraj nawet zadzwonila moja mama, ze taki mróz to tata zabierze Kube z przedszkoal (samochodem) a dzis tylko wróciłam z badań juz telefon, ze chyba nie jest jednak tak zimno :eek: tiaa, tylko -17.

ana "pozwalają" wam pracowac w takiej temperaturze?

cze dziewczyny i chłopaku

kurde zimni jak nie wiem co...

ale straszne wydarzenia powklejałyście :-(

dziunka mrówek współczuję bardzo... dziwne że o tej porze roku... ja miałam kiedyś plagę ale takich zwykłych malutkich nie faraonek Igi jeszcze wtedy był malutki i nie chodził to posypaliśmy jakimś preparatem na mrówki i znikły wcześniej wypróbowałam sposoby z netu typu cynamon i ***** dają.
Kurde nie jestem pewna ale czy do faraonek się kogoś nie sprowadza?? bo wiesz zapewne nie tylko ty je masz a dziady wejdą wszędzie... może by trzeba zgłosić dzielnicowemu??

Kikolek - w zeszłym roku to nas zwalniano, a teraz nowa dyrekcja, komisja chodzi i mierzy temperaturę w pokojach, zobaczymy jak dalej pójdzie...:zawstydzona/y:
U mnie temperatura wzrosła do 20, bo nie dość, że nas w porywach 5 sztuk to jeszcze z 10 kompów chodzi....

reklama
Do góry