jak bym byla facetem, to bym sie poczula obrazonaW Call Of Duty to grają cioty:-)
reklama
C
Cleo1981
Gość
W Call Of Duty to grają cioty:-)
chyba przesadziłeś zdeka
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
No po to się ten tekst mówi ale i tak najlepszy tekst to był taki.
Jest taka seria gier Cabela's coś tam coś tam. Polowania.
Gościu: Bez sensu poco strzelać do zwierząt jak można do Niemców
W męskim świecie często posługujemy się grepsami a to był jeden z nich.
No chyba że bierzesz rzecz poważnie i chcesz podyskutować co jest normalne a co nie.Hm?
Jest taka seria gier Cabela's coś tam coś tam. Polowania.
Gościu: Bez sensu poco strzelać do zwierząt jak można do Niemców
Bynajmniejchyba przesadziłeś zdeka
W męskim świecie często posługujemy się grepsami a to był jeden z nich.
No chyba że bierzesz rzecz poważnie i chcesz podyskutować co jest normalne a co nie.Hm?
C
Cleo1981
Gość
jutro wolne huraaaaaaaaaaaspię do 12 a potem pod kocyk i oglądam Justynkę..dziś jej cos nie poszło ...:-(
czeee
śpicie? Bo my już nie od ok. 8.;-)
Widzę , że ostro było wczoraj..
Lotka - mam nadzieję, że dziś już lepszy humor,,,
Cleo - zapewne spełniasz swoje marzenie i śpisz...
Żeby nie było, że moja mama aż tak straszna, mogę na nią liczyć w innych kwestiach, ona twierdzi, że jestem silna, dam radę, a ja bym chciała by raz powiedziała, że mogę sobie popłakać i nie być silna.;-) Ot tak po prostu o babsku mam ochotę czasami się zachować, a ona myśli żem twarda...
Poza tym dużo nam pomaga finansowo : dzięki im przetrwaliśmy te kilka lat, skupuje dziewczynom ciuchy itp. Więc nie jest źle.;-)
śpicie? Bo my już nie od ok. 8.;-)
Widzę , że ostro było wczoraj..
Lotka - mam nadzieję, że dziś już lepszy humor,,,
Cleo - zapewne spełniasz swoje marzenie i śpisz...
Żeby nie było, że moja mama aż tak straszna, mogę na nią liczyć w innych kwestiach, ona twierdzi, że jestem silna, dam radę, a ja bym chciała by raz powiedziała, że mogę sobie popłakać i nie być silna.;-) Ot tak po prostu o babsku mam ochotę czasami się zachować, a ona myśli żem twarda...
Poza tym dużo nam pomaga finansowo : dzięki im przetrwaliśmy te kilka lat, skupuje dziewczynom ciuchy itp. Więc nie jest źle.;-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
To miło, ze mama ma tak wiele zalet.
Ja bym musiaąl niexle pomysleć, by choc 1 pozytyw znaleźć. Ale dośc o tym.
Mnie dzieci przed 7 ściagnęly z łózka. Miałam szanse dlużej pospac, bo A. był zdecydowany się nimi zająć ale niestety młody wpadł w straszną histerię, że kachę ma robić mama
Na dwoze zimno bbrr nie ide po ten karnisz, bo mi sie nie chce. Pnieważ w sypialni mam teraz głownie kartony z rzeczami dla malucha i do tego dziury po karniszu - obraz nędzy i rozpaczy. Aż się prosi o remont
Ja bym musiaąl niexle pomysleć, by choc 1 pozytyw znaleźć. Ale dośc o tym.
Mnie dzieci przed 7 ściagnęly z łózka. Miałam szanse dlużej pospac, bo A. był zdecydowany się nimi zająć ale niestety młody wpadł w straszną histerię, że kachę ma robić mama
Na dwoze zimno bbrr nie ide po ten karnisz, bo mi sie nie chce. Pnieważ w sypialni mam teraz głownie kartony z rzeczami dla malucha i do tego dziury po karniszu - obraz nędzy i rozpaczy. Aż się prosi o remont
U nas dzis pobudka przed 7 nie wiem co się stało paniczowi. A noc koszmarna, katar, kaszel i gorączka połączone ze wstawaniem do Jaśka. Od rana walczyliśy znowu z samochodem, bo lodówka świeci pustkami i musimy zrobić zakupy.
KIKOLKU dobrze, że teściowa jest pomocna i ma takie podejście. A karnisz też już miałam oberwany tyle, że jak wiedziałam, który gówniarz to zrobił. A drugi zbierał się ze 2 m-ce żeby to naprawić.
ANA dobra i taka pomoc.
KIKOLKU dobrze, że teściowa jest pomocna i ma takie podejście. A karnisz też już miałam oberwany tyle, że jak wiedziałam, który gówniarz to zrobił. A drugi zbierał się ze 2 m-ce żeby to naprawić.
ANA dobra i taka pomoc.
kilolek
podwójna listopadowa mama
No cóż pathanka, mój nie będzie umiał :-) a ja już mam lekkie problemy z praca na wysokościach więc jestesmy w impasie. Ale moze coś wyslę. Jak już musi mi w czyms pomóc, bo wymaga siły albo wysokości to zapowiadam jutro robimy to i to i ie ma wyjscia :-) ale tez nigdy nie robi sam tylko raczej za pomocnika
Pathanka - taka pomoc jest dla nas b. podbudowująca,,, dzięki temu mamy b.dużo ciuchów - nie muszę kombinować z praniem i suszeniem na następny dzień. Spodni mam dla Gosiaka multum na naukę siusiania... tylko niech zelżeje mróz.
Kikolek - to widzę, żeś techniczna .;-) Ja o tyle mam lepiej, że mogę poudawać Greka, choć potrafię sama, ale już się z tego lekko wyleczyłam. Fakt, że na mego mogę czekać latami nim się zbierze do roboty, ale ... robi.
Gośka zrobiła nam histerię, zostawiona w łóżeczku poszła spać... i z planów pojechania do tesco nici. Trzeba poczekać aż jaśnie panienka wstanie i wyjdziemy na dwór. ( następny punkt programu na dzisiejszy dzień ).;-)
Kikolek - to widzę, żeś techniczna .;-) Ja o tyle mam lepiej, że mogę poudawać Greka, choć potrafię sama, ale już się z tego lekko wyleczyłam. Fakt, że na mego mogę czekać latami nim się zbierze do roboty, ale ... robi.
Gośka zrobiła nam histerię, zostawiona w łóżeczku poszła spać... i z planów pojechania do tesco nici. Trzeba poczekać aż jaśnie panienka wstanie i wyjdziemy na dwór. ( następny punkt programu na dzisiejszy dzień ).;-)
reklama
C
Cleo1981
Gość
dzień dobry
ale się wyspałam :-):-):-)
jacek nie mam ochoty na zbędne dyskusje.siędzę na bb w "babskim " świecie i nie operuje słownictwem typu "cioty" koniec.
zaraz ide robic obiad:-)
ale się wyspałam :-):-):-)
jacek nie mam ochoty na zbędne dyskusje.siędzę na bb w "babskim " świecie i nie operuje słownictwem typu "cioty" koniec.
zaraz ide robic obiad:-)