reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hehe dobre z tym listonszem :-)

maxwell, martolinka no niestety tak mam z ta głową ale podobno nie jest najgorzej bo jak z pogotowia przyjeźdżają to pytaja A. w drzwiach "rozwaliła już coś?" a jak słyszą, że nie to mówią, ze jeszcze nie jest źle. podobno kiedyś przyjechali do faceta, który z bólu zrobil glową dziurę w ścianie

reklama
hej
maxwell może niech ktoś powie twojej teściowej żeby skorzystała z opieki skoro ktoś ją chce bo wy nie dacie rady , bo ona pewnie cały czas na to liczy
jeśli chodzi o mleko to tutaj strasznie kiepsko jest bo ogólniedostępny jest Nan i jego można kupić w każdym sklepie , a tak jest jeszcze strasznie tłusty Hipp (ale w wybranych sklepach) , no i od niedawna to co małej daje Baby Semp (to jest szwedzkie mleko) oprócz tego na recepte Nutramigen i Nan HA dostępny w aptece która jest czynna do 17 :tak: , a koleżanka daje swojej sojowe z proszku :szok: bo mają podejrzenie alergii i czekają na wyniki badań
Jacku niezły ten kawał :-D:-D:-D
kilolek współczuje bólu
dziunka no to z tym bólem jest niezłe :tak: , co do rozbierania to u nas jesto podobnie rękawiczki ciągle zdjęte , do spania najlepiej w samym podkoszulku albo i bez ,ubieramy mu skarpety to je ściąga jak tylko się położy a największa awantura jak mu pajaca do spania damy bo tego się zdjąć nie da ,no i odkrywa się ,jeszcze dobrze z pokoju nie wyjde po przykryciu go a on już odkryty leży

Kikolek - współczuję takich bóli... ja miewam migreny, ale nie aż takie i po normalnym środku przeciwbólowym przechodzą, a są przed @ albo w pierwszy dzień.. czyli najwyraźniej hormonalnie powinnam się wreszcie przebadać.
Ania - no niezłe z tymi mlekami i apteką. no właśnie słyszałam też o sojowym,a niektórzy pediatrzy odradzają, ale jak wiadomo co kraj to obyczaj.
Lecę robić jaskinię z kobitami.

Po latach spotykają się dwaj przyjaciele.
  • Cześć, stary, co porabiasz?
  • A latam.
  • Jako pilot?
  • Nie, za robotą latam. A ty?
  • Ja pływam.
  • Jako kapitan statku?
  • Nie, pływam w długach.

Ana jaskinię?

Dziunka dla mnie to zdjęcie też jest straszne

Etna ja sądze ze ten polarnik miał i rację ale odnośnie kremów na zimę no bo smarować to chyba trzeba a czy takim na zimę czy nie na zimę to już może obojętne myślę że dobrze by było żeby był tłusty

Kilolek
współczuję migren :-(

Jeju dziewczyny podziwiam z prasowaniem ja po wakacjach nad morzem zarzuciłam tą czynność, wyciągam z pralki trzepie porządnie równo rozwieszam i jak wyschnie to składam ładnie no i nie jest źle stwierdzam ;-)

Jacek
ból nery masakra mi Iguś naciskał w 6 m-cu na nerkę i miałam taki ból że szkoda gadać tyle dobrze że po dwóch dniach się obrócił bo w szpitalu bym wylądowała…

Hahahahahahaha dobry kawał ;-) biedny listonosz…

Gosiulek
powiem Ci że strasznie tym ludziom współczuję… mam nadzieję że nie czytają tych debilnych komentarzy na necie ludzie to są świnie do kwadratu ….

Dziunka Igor tak samo robierze się często gęsto do body do spania a szans na przykrycie nie ma najmniejszych po prostu hartują nam się dzieci ;-)

Maxwell
współczuję „problemów” z teściówką:-(

my właśnie spadamy na spacerek...

reklama
Kilolku, to straszne z tymi Twoimi bólami..jak już musisz pogotowie wzywać..masakra:-(
Ania - na pewno na to liczy, ale my jej na bank nie weźmiemy do siebie. Jak się nie zgodzi na babkę, to będzie miała płatną opiekunkę, za która zapłaci z własnej kieszeni - chciała głupot, to teraz musi się liczyć z kosztami..co do rozbierania - Moja Marysia też śpi w pajacyku, bo jak spała w zwykłej pidżamie, to ściągała skarpetki, a tez ma tendencje do ściągania z siebie kołdry..
Z tym mlekiem, to przekichane!!
Ana - jaskinia? Fotki zrób koniecznie:tak:
Dziunka, Jacek - kawały bomba:-D:-D
Cleo, Gosiulek
, u nas wynikiem suchego powietrza jest jedynie spijanie ogromych ilości różnych napojów - wody, soków, kompotów..Więc Marysia jest dobrze nawilżona:-D:tak:
Co do komentarzy o tym porwaniu - ludzie to straszne świnie..tak bardzo mi żal tych rodziców no i malutkiej - nie wyobrażam sobie nawet, jakby coś takiego nam się przytrafiło!!!

A u nas wpadka..powinnam na innym wątku, ale tak na szybciutko tu: wczoraj Marysia zrobiła kupkę na nocnik, ja ją wychwaliłam przed tatą, moimi rodzicami i dwiema psiapsiółkami - a dziś zaś majtki pełne:zawstydzona/y: Ech..dobrze, że z siusiu już w 100% jest oki;-)

Do góry