reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

My już po spacerku. Zeszło się nam godzinę ,ale mały zadowolony;-)

Antek tak z rekawicami szalał zeszłej zimy... cuda na kiju można było robić a on i tak je sciagał. Czasem paluszki az sine miał. Dobrze , ze teraz mu sie odmieniło;-)

maxweel ja mysle , ze ta kupka w nocnik to pierwszy krok. Mała jeszcze sie nauczy:tak:

reklama
kurcze maxwell a Twojej teściowej o co chodzi? nie wiesz czemu ona nie hcce pomocy od swojej teściowej? Moze mysli, ze jej teściowa będzie jej pomagać tak samo jak ona tobie :biggrin2: jak taka mądra i wybredna to niech sobie sama radzi

Michalowi znowu się z kupą pogorszło i to znacznie a było już niexle. Od rana płacze, histerie, noszenie na okragło - hcce na ręce ale się wyrywa. Nie mam już siły. Poszedł na drzemkę ale pewno zaraz go ta kupa obudzi. A dostał leki po których poprzednio mu się znacznie poprawiło a teraz takie pogorszenie. Mam wrażenie ze to od tej wizyty w szpitalu. Moze isę zestresowął tym, ze mu brzuch lekarz badał (on strasznie nie lubi)

AniaSm ja jak czasem czytam o zakupach dla dzieci za granica to dochodze do wniosku, ze u na sten rynek jest wprst ogromny, nawte nie powiem, ze dobrze zaopatrzony co przeładowany - nie wiadomo co wybrać, bo tyle tego. To tez nie dobrze. no ale 3 mleka to jednak nieciekawie. Jeszcze sie okaże,z e będziesz musiała z Polski sprowadzać

A rękawiczki to młody kocha, musi miec koniecznie i tylko jak kurtkę założy od razu woła 'piliczki jeszcze!"

Kilolku, szczerze, to nie wiem..może się boi "kazań", albo, że będzie ją teściowa pilnować, a może chce, żeby jej synowie rzucili wszystko i jej pomagali??..sama nie wiem, możliwości jest wiele;-)
Biedny Twój Michałek z tą kupką:-(, pewnie jest tak, jak piszesz, że się zestresował badaniem..
A moja na rękawiczki woła "łapki albo "jękawićki" - lubi w nich chodzić..

:-d:-d;-);-)

hmm.jpg

Witam,

kilolek bardzo wspolczuje takich migren, ja do niedawna nie wiedzialam co to porzadny bol glowy ale sie przekonalam i nigdy wiecej, mam nadzieje:tak: ale i tak pewnie to bylo nic w porownaniu do Twoich boli:-(

maxwell widzę, ze Twoja tesciowa tak samo madra jak moja.
Tesciowej raz sie cos stalo wnoge, chodzic mogla w sumie ale nie
za bardzo w zimie po lodzie, i jej tesciowa (ktora tez pod wzgledem fizycznym 100 razy bardziej przeskoczy tez moja tesciowa) chciala jej isc na zakupy to Ona odmowila, nie bo nie, masakra. Ona sobie poradzi a 4 dni nie wychodzila z domu...

kurde, nienajlpiej sie znowu dzisiaj czuje:-(
Oby przeszlo

gosiulek nie, nie biore. Ale jak tak dalej pojdzie to bede musiala.
Dlugo mieliscie choinkę:tak:

czy ja cos pisalam wyzej o bolu glowy??
No to sobie wykrakalam:szok::szok::-(

Jezuuuu ja mam dość siedzenia w domu, a tu jeszcze areszt ma trwać do niedzieli:szok::szok::szok: a w zasadzie poniedziałku powinien. Moje roznoszą chałupę, mieliśmy odwiedziny chrzestnego Hani z prezentem od Mikołaja, bo przecież u nas ciągle jakieś choroby, a oni też mają dzieciaki, więc wolałam , by dziewczyny z opóźnieniem coś dostały niż oni od nas dostali w zamian choróbska... Kobiety prześcigały się w obdarowywaniu wujka słodyczami, które dostały:-D:-D:-D:-D
Kikolek - trzymam kciukasy za kupsko
Polaa - bierz lekarstwa, może u Was też ciśnienie się zmienia stąd ten ból głowy? A jak wyniki krwi?

Hanka kocha ciepło, a Gonia w te mrozy w body i rajstopach, bo się odkrywa i pod kocem śpi:szok::szok::szok:... ale "jękawiczki" na rękach muszą być przed wyjściem z domu. U Hanki jeszcze kolejność zakładania ciuchów się liczy.... wrrrr

anawawka Kuba tez pilnuje kolejnosci ubierania rzeczy:-D
a jak sie pomyle to sie zlości.

wyniki mam dobre:tak:

reklama
Ehh te dzieciaki i ich upodobania;-), przy Hance lekkiej anemii nabawiłam się dopiero w 7 miesiącu, z Gośką nie pamiętam... chyba łykałam jakieś witaminki. Ogólnie głowa mnie nie bolała, cera była piękna, ale inne rzeczy nawalały.:szok:

Do góry