reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

Hej
Etna dziwne uczucie,prawda? Sama miałabym podobne uczucia...
Ciekawa jestem jak Pawełek.
Ana zdrówka.Oj Wy się macie.

I niech się znajdzie wreszcie Madzia....

U nas świeci słońce ale zimno,zimno...

Marta mieliście przeboje...Trafiliście w dodtaku w taki ziąb...

reklama
cześć dziewczynki, mi znowu weekend zleciał raz-dwa,
W sobotę rano byliśmy w galerii na rurkach i koktajlu u grycana, potem M poszedł kupowac buty a my z Alcią w mothercare się bawiłyśmy :). Nie przepadam za tym sklepem bo drogo diabelnie, a ubranka ładne moze ale tak udziwnione i materiały kipeskie, sztywne i niszcz ą się w praniu. Ale ejst tam dużo zabawek wystawionych dla dzieci wiec Ala bardzo lubi tam posiedzieć i się pobawić :)
a wieczorem przyjechała do nas nas M kuzunka z meżem, w niedziele pojechali oglądac stadion, a my z Alcią w domu zostałyśmy bo zakatarzona jest o kaszle. Potem obiadek w restauracji i po dniu...

Dziś idę do teatru z koleżanką na: KOBIETY W SYTUACJI KRYTYCZNEJ

Martolinka, kiedy idziesz z Antoniuszem do tego teatru ? Ja się umówiłam z koleżankami i też idziemy z dzieciakami pod koniec lutego na "Julka i kulka". W jakiej cenie u was bielty na taki spektakl dla maluchów ?

no a teraz do roboty...

Ah zapomnialam, przecież jutro USG... Maluszyński tłucze mi się po całym brzuchu.. :)
Miałam jakieś głupie złe sny o tym usg, ale trzymam się waszej wersji, że sny interpretuje się na opak :)

Ostatnia edycja:
Agrafka piszesz o "Maluszyńskim"- przepowiednia na chłopca?;-)
Wybieramy się na spektal 19 lutego - tj.niedziela :tak: bilety są po 15 zł, ale nie wiem , czy płacą tylko dorośli , czy maluchy też? Chyba lepiej zarezerwuję , bo okaże się , że miejsc nie ma:baffled:

Martolinka, nie - nie robiłam testu z sody bo nie chcialam zeby mi się głowie coś zakodowało :). Wprawdzie kalendarz chiński wskazuje na dziewczynkę, ale "Maluszyński" jest całkiem bezosobowy - do jutra :).

Tanie bilety u was, w Wawie drrooogo - 40 zł, płaci i rodzic i dziecko..

No to pierwsze koty za płoty, jesteśmy po przedszkolu, szczegóły na odpowiednim wątku.

Pije sobie herbatę, wziełam ciepły prysznic, mam okres, brzuch mam jak balon, nic mi się nie chce i namówiłyście mnie na czekoladę już zjadłam połowę ;-).
Za sprzątanie biorę się jutro, dzisiaj nic mi się nie chce.
Mąż topi mi sloninkę i będę miała domowy smalec z cebulką mniammmm

Hej,

agrafka mi z kalendarza wychodzi chlopak:tak: sni mi sie ciagle, ze chlopak (no ale niby sny na odwrot interpretujemy) i przeczucie na chlopaka:tak:
Zobaczymy, jeszcze 9 dni... maz obstawia dziewczynkę:-)

pathanka no wlasnie ja sie tak zastnawialam czy jest sens sobie odmawiac bo jak waga ma isc w gore to pewnie i tak pojdzie:-(
No ale jakos moze dam radę

martolinka ja tez zrzucilam sporo kg po ciazy z Kubą, wiec mysle ze dam rade. Ale chce sie teraz dobrze czuć a nie omijac lustra jakiekolwiek sa w domu:zawstydzona/y:
kolezanka w sobote mnie pocieszyla bo powiedziala, ze nie widac po mnie tych kg:tak: a ja widze moje grubasne nogi, wrrr

maxwell no to super, ze jestescie wyspane:-)
a Martusia o ktorej zasypia na noc??

Moj poszedl spac, obiad ladnie zjadł:tak:
trzeba cos porobic ale nie chce mi sie...:zawstydzona/y:

etna, no tesciowa najlepsza, za kim jak z akim ale na pewno za nia będzie płakal :baffled:

martolinka ja zawsze skladam cv i podanie o pracę .

agrafka w jakim teatrze? Ja się boję, ze Michał nie wysiedzi. Takie miniatury czasme u nas w ośrodku kultury są ale juz danwo nie było. Jak będzie to zabiore Michała. A ty zdaj relację czy faktycznie nadawalo się dla 2 latka.

Martoilnka ja w OK płace 20 zł za dziekco i 30 za siebie :baffled::baffled:

reklama
Do góry