reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

cze
żyję, ale wczoraj zdychałam,,,, nie wiem co za cholerę podłapałam,,,łamanie w kościach, gorączka, telepaczka, gardło na fest zawalone... spędziłam w łóżku cały dzień wczorajszy.. dopiero mi wieczorem odpuściło.
Muszę Was jakoś nadrobić...;-) a znów mam dwie kobitki do opieki....

reklama
Ja też ledwo podnosze oczy, wspomagam się kawą. Nocka okropna, ale tym razem z powodu mojego dużego dziecka. Mąż mi się w nocy rozchorował, nie mógł spać, gorączka, musiałam go ratować. Poszedł do pracy, ale pewnie jutro do lekarza pójdzie.

ETNA trzymam kciuki za Pawełka, daj koniecznie znać jak minął dzień. A z siusiakiem lepiej skontrolować.

MAXWEEL Jasiek był na nutramigenie z powodu kolek do roczku lekarka wypisywała mi recepte na 10 puszek jak się kończyły to zostawiałam w recepcji kartkę i odbierałam poźniej receptę. Może nie będzie tak źle.

KIKOLEK POLAA oj kobietki już nie przesadzajcie, jesteście w ciąży Ja tek jak ty Polaa odmawiałam sobie czasem czegoś, a i tak na ważeniu kg leciały do góry. Przytyłam 18kg a w dzień porodu miałam tyle wody w sobie, że wyszło na wadze +23kg. Przyjdzie czas to będiecie się odchudzać.

Zdjęcia KLAUDZI przepięne !!!

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim z rana:-)
Wyspałyśmy się z dziewczynkami, że aż sama jestem w szoku..Marta tylko dwa razy w nocy cycała (tak Cleo, karmię piersią, ale i dokarmiam MM), Marysia ładnie przespała całą noc, a rano jak Seba pojechał do pracy, to przyszła do mnie do łóżka i jeszcze drzemała..
Zadzwoniłam do przychodni i recepty wieczorem będą czekały na Sebę..
Ana - zdrówka biedna..ależ Was te choróbska trzymają:-(
Pathanka, zdrówka dla Twojego dużego "dziecka";-)
Etna, mam nadzieję, że z siusiakiem Pawełka oki? Ciekawa jestem, jak będzie po pierwszym dniu przedszkola?:-)
Dziunka - jak pierwsza nocka na nowo-starym mieszkanku?;-)
Zafasolkowane dziewczyny - Wy się nie przejmujcie kochane teraz kg!!To Wasze dzidzie w brzuszkach są głodne..a na diety potem przyjdzie czas:tak:

no cóz nalezy uczciwie przyznac, ze to nie dzidzia rośni tylko sadło wokół niej, urosła mi słoninka nie ma co ;-)

ochrypłam. Prawie 2 godziny bez przerwy musiałam czytac książeczki :baffled: gorzej jak w pracy.

Witajcie,
Antek w przedszkolu więc mam wolne i kupę prania;-)od jutra biorę się za pranie i prasowanie Alusi rzeczy , bo mam jakieś niejasne przeczucie , że urodzę wcześniej:zawstydzona/y:może to chore , ale wolę być przygotowana. Byle nie za szybko:tak:

Etna będzie dobrze:tak:
Kilolek , Polaa przestańcie!! nie jestem sama zadowolona ze swojej wagi , ale bez przesady żeby popadać w jakieś frustracje!! Potrafiłam zrzucić kupę kilogramów i teraz też dam radę. Znowu wbiję się w moje 38/40 i bedzie super:tak:

pathanka współczuję zarwanej nocki

martolinka ja jestem zła wyłacznie na samą siebie, bo gdybym tej czekolady tak nie wpieprzała to by było zupelnie co innego. Teraz mnie ciagnie do kuchni zrobić karpatke :baffled: ale salatki mi się nie chce skroić

Jacek
czym wy ogrzewacie, ze macie mróz w mieszkaniu? Nie macie ocieplonego domu?

Witam

Ja w domu, a Paweł w przedszkolu tego jeszcze nie było żebym ja sama w domu bez niego byla :szok:;-).

To opisze wam to tak: całej nocy nie spałam, rano ryczałam, napewno bedzie tam za mną płakał :szok:

To była poranna relacja mojej tesciowej :rofl2: ja znioslam to lepiej:tak: w nocy spałam, rano ładnie się zebraliśmy :-). W przedszkolu byliśmy o 7.55 a 8.05 moj synek dostał śniadanie i powiedział mi "pa" :tak: więc nie przeciągałam ani nie gdybałam tylko powiedziałam "pa" i poszłam. Odbieram go o 11.30 to zobaczymy co będzie. A u nas w domu pełno dzieci :nerd:

Etna to sobie odpoczniesz z tłumem małych dzieci;-) jakbyś w pracy nie była;-)

Panie nauczycielki,czy możecie mi podpowiedzieć jakie dokumenty składamy przy podaniu o prace?

reklama
Do góry