reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

reklama
Kilolek, Ania a moj Kuba to w ogole nie chcial wyjść:wściekła/y:
no mojego w końcu lekarz vacum wyciągnął ;-)

Cze
Gonia nam pojękiwała.. zęby jak nic, bo po maści i nurofenie przechodziło...:baffled:
Maxwell - mam nadzieję, że rozwiążecie problem, trzymaj się kochana.
Ania - jak tam Wasza gorączka?
Polaa - a u Was jak? Ty już lepiej się czujesz?
Kikolek - specjalnie męża do domu ściągnęłaś, by nie zmarzł za bardzo;-);-);-):-D

Ehh mi z nosa się leje, łep naiwania - tja wypiłam sobie 3 kieliszki winka. Taki ze mnie pijus, cholewa.:angry:
nocka do bani pobudka co 2-3 h i ok 2h niespania tylko płaczu :-( , tak mi go strasznie szkoda było i płakać mi się chciało że nic zrobić nie mogę , najgorsze że jeść nie chce a potem płacze bo brzuch go boli z głodu :szok::-(,mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiej
Hej, ja tak na szybciutko..
Mama, super, że się odezwałaś..i ja trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę!!!
Dziunka, Ty to jesteś już zaprawiona w bojach z tymi przeprowadzkami..dacie radę:-)
Gosiaczku, tulę..
[*], ale Anawawka ma rację...
A u nas..okazało się, że teściówka miała - UWAGA- 2,1 promila!!!!! Normalnie nie mam pytań, bo najlepsze to to, że ona byłą w kontakcie, więc organizm zahartowany..jak sobie pomyślę, że ona przyjeżdżała do nas pod wpływem, a ja tego nie zauważałam, to normalnie jestem wściekła i na siebie i na nią!!!A jeszcze jeden nius, żeby było weselej..byliśmy z Martusią dzisiaj u lekarza i okazuje się, że ma skazę białkową..jak się pie..rzy, to na całego:-:)-(
oj szkoda gadać z tą twoją teściową :szok: , a Martusia bidulka ale dacie rade :tak:
Maxwell - trzymaj się, teściowa bez komentarza , może ją teraz to otrzeźwi... Martusia super babka, więc dacie radę;-)

Moje właśnie 3 raz poszły na schody - raz doszłyśmy z parteru na 6, potem na 3, ciekawe teraz z tatą do którego piętra się rozpędzą...
twoje dziewczyny są nieziemskie :-D
dziunka oj ja to nie lubię się pakować , a jak do PL jedziemy to wszystko w walizach trzymamy :tak:,ale dasz rade bo masz już niezłą wprawę ;-)
mama mam nadzieje że jutrzejsza rozmowa pójdzie zgodnie z twoimi oczekiwaniami :tak:

Gosiulek - jeszcze dodam , że wcześniej tańczyły ok. godzinki, a z tatą wlazły na 4 piętro...

Ania - trzymam kciuki za lepszą nockę, Hanka moja jak zje pół parówki, trochę jakiegoś jogurtu przy chorobie to góra... najlepiej jej idzie jedzenie w przedszkolu :no:

Ania a co to znaczy vacum?

próżnociąg , takie coś mu przyłożył lekarz do głowy jak się pokazała i zassał :szok: i go tak wyciągnął , no i młody miał taką naciągniętą skórę na głowie wypełnioną jakimś płynem czy krwią ,a teraz ma w tym miejscu takie guza ale nie widać dzięki włosom
ostatnio mi koleżanka mówiła że jeśli dziecko nie chce elektrolitów pić to można dać wodę z ogórków kiszonych ,ma podobne działąnie ;-)

reklama
Do góry