gosiulek73
mama K&K&A
Maxwell a co Seba na to?
Ana ja Cię kręcę...ale trzeba gdzieś tę energię ulotnić;-)
Ana ja Cię kręcę...ale trzeba gdzieś tę energię ulotnić;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mojego w końcu lekarz vacum wyciągnął ;-)Kilolek, Ania a moj Kuba to w ogole nie chcial wyjść
nocka do bani pobudka co 2-3 h i ok 2h niespania tylko płaczu :-( , tak mi go strasznie szkoda było i płakać mi się chciało że nic zrobić nie mogę , najgorsze że jeść nie chce a potem płacze bo brzuch go boli z głodu :-(,mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiejCze
Gonia nam pojękiwała.. zęby jak nic, bo po maści i nurofenie przechodziło...
Maxwell - mam nadzieję, że rozwiążecie problem, trzymaj się kochana.
Ania - jak tam Wasza gorączka?
Polaa - a u Was jak? Ty już lepiej się czujesz?
Kikolek - specjalnie męża do domu ściągnęłaś, by nie zmarzł za bardzo;-);-);-)
Ehh mi z nosa się leje, łep naiwania - tja wypiłam sobie 3 kieliszki winka. Taki ze mnie pijus, cholewa.
oj szkoda gadać z tą twoją teściową , a Martusia bidulka ale dacie radeHej, ja tak na szybciutko..
Mama, super, że się odezwałaś..i ja trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę!!!
Dziunka, Ty to jesteś już zaprawiona w bojach z tymi przeprowadzkami..dacie radę:-)
Gosiaczku, tulę..
[*], ale Anawawka ma rację...
A u nas..okazało się, że teściówka miała - UWAGA- 2,1 promila!!!!! Normalnie nie mam pytań, bo najlepsze to to, że ona byłą w kontakcie, więc organizm zahartowany..jak sobie pomyślę, że ona przyjeżdżała do nas pod wpływem, a ja tego nie zauważałam, to normalnie jestem wściekła i na siebie i na nią!!!A jeszcze jeden nius, żeby było weselej..byliśmy z Martusią dzisiaj u lekarza i okazuje się, że ma skazę białkową..jak się pie..rzy, to na całego:--(
twoje dziewczyny są nieziemskieMaxwell - trzymaj się, teściowa bez komentarza , może ją teraz to otrzeźwi... Martusia super babka, więc dacie radę;-)
Moje właśnie 3 raz poszły na schody - raz doszłyśmy z parteru na 6, potem na 3, ciekawe teraz z tatą do którego piętra się rozpędzą...
Ania a co to znaczy vacum?