reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

my własnie wrocilismy z tego mrozu. mróz pol biedy, ale wieje do tego, wiec bylismy tylko z godzinke. niech sie Tom hartuje ;-) milego dnia! :-)

reklama
hej laski !!!!!!!!!!!!!!!!!
zyjemy, mamy sie dobrze. Wyobrazcie sobie ze mój szanowny maz przez ten czas ani smsa nie wysłal z pytaniem czy wszystko u nas dobrze, czy niczego nam nie brak.......
jutro jade ostatecznie sie z nim rozmówic. Prawdopodobnie juz tu u rodziców zostaniemy a neta tu nadal nie ma :( Bedziemy biedni ale szczesliwi. Jakos to rozwiazemy, z czasem sie poukłada. Jak sie sytuacja wyklaruje i bede miała neta to sie odezwe i powiem Wam co i jak :) codziennie o was mysle. buziaki. papa

"Kantyna jest zatłoczona":rofl2:

ja mam "Tuż po trzeciej wróciliśmy do Tuzli.":-D:rofl2: więc chyba na wakacje pojedziemy do Bośni i Hercegowiny żeby zażyć bogatego życia łóżkowego... :-D:-D;-);-)
(względnie do Istambułu bo dopiero jestem na początku książki... ;-))

zyjemy, mamy sie dobrze. Wyobrazcie sobie ze mój szanowny maz przez ten czas ani smsa nie wysłal z pytaniem czy wszystko u nas dobrze, czy niczego nam nie brak.......
jutro jade ostatecznie sie z nim rozmówic. Prawdopodobnie juz tu u rodziców zostaniemy a neta tu nadal nie ma :( Bedziemy biedni ale szczesliwi. Jakos to rozwiazemy, z czasem sie poukłada. Jak sie sytuacja wyklaruje i bede miała neta to sie odezwe i powiem Wam co i jak :) codziennie o was mysle. buziaki. papa

oj super ze się odezwałaś do nas:tak::tak:
my też tutaj myślimy o Was cały czas:tak:

mama zrób tak żebyś była szczęśliwa i było Ci dobrze
(bo jak tobie będzie dobrze to Marcelowi również w myśl zasady Szczęśliwa mama=Szczęśliwe dziecko)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myśle o Was czesto, oby się poukładało szybko :-)

Witam,

Mama super, że się odezwałaś:tak:
Ciagle myslimy o Was.

anawawka dzieki, w miare ale do normalnosci jeszcze daleko:-(
ale nie ma tez tragedii;-) no chyba, ze spojrze w lustro to wtedy tragedia:-D

Wlasnie czekamy na znajomych, Kuba spi w najlepsze.

Jestem cały czas z Tobą myślami!!! Trzymam za Was kciuki!!!

U nas kongo, A dopiero z pracy wrócił, a ja od rana prałam i pakowałam. Póki co udało mi się ogarnąć ciuchy i zabawki. W pokoju leży góra worów z zabawkami i ciuchami dla dzieci brata A. Czekam z niecierpliwością aż po to przyjedzie:baffled:. Zostały książki dzieci, gry, puzzle i art papiernicze do spakowania - jednym słowem to najgorsze:baffled: Potem "tylko" kuchnia, nasz pokój, łazienka:szok:
Wieszanie prania na zewnątrz mija się z celem - wszystko momentalnie pozamarzało, a w Julce kurtce na dole zrobił się lód:szok:

Aha, bo nie wiecie - idziemy do tego mieszkania w bloku gdzie podpisaliśmy już umowę. Do siostry A nie idziemy bo...a szkoda gadać:wściekła/y:

Witajcie :)

Po obiadku i deserku odopoczywam z najedzonym brzuchem, Oli spi, H na dole tnie drewno do palenia. Zaraz musze robic hałas zeby Oliska budzic. Mialam go dzis nie usypiac ale z kocykiem i smoczkiem tylko zamknął oczy i zasnął. Nadrobułam od wczoraj listopad i zmykam :)

MAMA ja tez myslami jestem z Wami cały czas!

DZIUNKA to juz jutro sie przeprowadzacie? Wprawiona w boju jestes wiec dacie radę. Jak Ci dziewczynki przechodzą te przeprowadzki? Ja pamiętam jak do W-wy przed ciążą sie przenieslismy na roczek zebym miala blizej do pracy, warunki superowe, nowiutki, nowoczesny blok, w poblizu zaraz Arkadia, centrum miasta wiec rozrywki full, club pod nosem a ja przez pierwsze dni rycząłam jak bobr w tym mieszkaniu, na weekendy do domu rodziców zjeżdżałam a jak nadchodzila niedziela wieczor i jechalismy do nowego mieszkania czulam strach. Potem sie przyzwyczaiłam. Jednak ja z takich osob co lubią miec swoj kąt i ciezko mi zmieniac miejsce. Jak z Wami?

reklama
Do góry