reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
wstyd się przyznać , ale spadł śnieg a ja nie miałam dla małego spodni od kombinezonu;-)zawiozłam panów na basen i sama pojechałam do galerii (bleee). Udało mi sie dorwać ostatnie pasujące w reserved za niecałe 40 zł;-)
Maz Etny razem z moim dziś zabalowali a my miałyśmy niezły ubaw;-) Mniejsi panowie nieźle się bawili , muszę przyznać , że mogę nawet powiedzieć "bawili się razem";-)
Wzięłam pod wieczór M i Antka na śnieg , ale było wesoło. Fascynujące jest jak maluchy cieszą się małymi drobnostkami , odkrywają świat z zachwytem . My starzy już prawie na padający śnieg nie reagujemy

My mieliśmy już mieć gości, ale na szczęście A udało się odwołać znajomych. Teraz się relaksujemy;-) chwilowo tylko wpadłam tutaj bo A poszedł się myć;-)

Jacku ale lipa to tylko jeden ze składników Lipomalu. W sumie myślałam że taki syrop można stosować np tydzień a nie na okrągło.

O jeju zaraz wyjdę z siebie...:wściekła/y:Moje dziecko ryczy i ryczy odkąd wylazł z kąpieli.Siłą go wyciągnęliśmy i teraz ryczy...już prawie godzinę...niczym nie można tego uparciucha uspokoić...tylko bajką udało mi się na chwilę ale wyszłam by sam zasnął i co? Mąż poszedł bo przecież obrażalski buczy

Ostatnia edycja:
dziunka masz rację inne to: maltodextryna rodzaj słodzika używany przez kulturystów jako źródło węglowodanów i ekstrahent etanol - rozpuszczaknik:)szok:) czy też raczel vehiculum:)-))
i to raczej wszystko. Do puki nie będzie mogła brać tabletek nie mamy wyjścia też wolałbym samą lipę.
Jak była maleńka dostawała z mlekiem. Naulotce zalecają długotrwałe stosownie( a jakże)

martolinkamasz rację Dobrusia klaszcze z radości jak pada śnieg łapie w łapki albo na język. Mnie też bardzo cieszy śnieg. Kobiety to raczej zmarzluchy i Jagoda nie przepada chociaż w górach dzielnie z nim się mierzy.:-)
Kończę bo "tata,tata,tata,tata,tata,tata,tata,tata,...

ja jestem zmarzluch ale snieg uwielbiam, zwlaszcza jak padaj takie ogromne platy....

w koncu udalo mi sie znalezc czas,zeby nalozyc ten dekoloryzator,zeby sciagnac ten czarny z glowy. obym nie skonczyla jako ruda :-D mi to nie przeszkadzaloby za bardzo, ale panu byloby chyba nieco nie teges :-)

Marta tylko że Norwegia nie wszędzie jest taka jak pokazują na reklamie :tak: u mnie w zeszłym roku średnia temp w zimie wynosiła -10 więc to niewiele biorąc pod uwagę co się działo w PL :tak:
osobiście nie lubię zimy ,wolę cieplejsze klimaty ale śnieg mnie cieszy ze względu na dzieci bo pamiętam że jako dziecko bardzo lubiłam :-), chociaż na łyżwach nadal lubie jeździć :tak:
banana to trzymam kciuki i daj znać co wyszło ;-)
moja maleńka skończyła dzisiaj 2 miesiące :-), ale ten czas leci :tak:

reklama
Do góry