martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolek chyba z tej złości apetyt mu wzrósł;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie dobrze sie czuje, ale mam mega mdlosci, czego z Tomkiem nie mialam ani przez moment :-) no i cos dziwnego hahah... napady głodu. tzn jak cos zjem, to nie ze powoli sie zrobie znow głodna, nie czuje nic, az nagle jak mnie dopadnie to nie wiem co ze soba zrobic hahaha ;-) no i jak najwiecej kwaśnego ;-)Witajcie,
martolinka ale masz fajnie, na basenja sie zbieram juz nie wiem ile ale poddalas mi pomysl i z racji tego, ze maz juz jutro zaczyna weekend w poludnie i tylko jak wroci z pracy jade na basen a On jak chce, niech bierze Kube i Go pilnuje
Ale Antos ma apetytMoglby podac soie reke z Kubą:-)
Lotka moja kuzynka tez ma psa o imieniu SaraJa kolezanke i zawsze jak sie z Nia widzialam (teraz juz mniej) to mi sie od razu jej imie z psem kojarzylo
Ja znam malzenstwo, ktore dlugo nie moglo miec dzieci i z tego wszystkiego chyba kupili sobie psa-suczkę i dali jej na imie ZuziaJej marzeniem zawsze bylo miec corke Zuzie, pozniej zaszla w ciaze i mieli psa i corke o tym samym imieniu
dziunka na pewno dobrze Ci poszloTeraz czekaj na telefon;-)
agrafka, Lotka, martolinka, kilolek jak sie czujecie??:-):-)