reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kuba miał wzoraj bal - był spidermenem (jak 5 innych chłopców z przedszkola) generalnie Kuba lubi się przebierac więc mamy sporo tych strojów, na każdy halloween i bal inny, bo rośnie jak szalony.
martolina moze w używąncachpopatrz albo wymyśl cos prostego np lekarz - biała koszula i stetoskopz kiosku? kowbj - jeansy, koszula w krate i kapelusz albo pirat - jakies porteczki 3/4, bluzeczka w pakski, chustka na głowe i przepaska an oko? Podejdź do sklepu z zabawkami i zobacz jakie mają gadżety do kodtiumó i coś z tego wymyśl. Kuba mówił, ze jedna dziewczynka w grupie byl przebrana za kwiatek - miała zielone ubranko i spódniczkę z płatków krepiny, a inna była motylkiem - skrzydęłka miała namalowane na twarzy
Moja mam też zawsze szyła nam stroje i wygrywaliśmy z bratem kazdy konkurs na najlepszy strój

hcv robiła. Robiłam tego tyle, ze już sama nie wiem co

A co do zasypiania to Michał zasypia sam. Po kąpieli chlopaki ida do Kuby, tata czyta baję a ja w tym czasie szykuje mleko. Żegnają się, ja ide z Michałem od niego, daję mu mleko a potem włączam kołysanki, utulam i wchodze.
Czasem jak mu nie idzie z zaśnięciem to wała mnie co 5 minut o różne głupoty ale jesli jest zdrowy to nie siedze przy nim

dziunka powodzenia!

dziunka trzymam kciuki i czekamy na wyniki.

Koleżanki córka musiała się przebrać do szkoły za samochód.Tak wymyśliła pani w szkole bo to jakieś przedstawienie było no i poprosiła Jagodę o wykonanie tego auta
Tutaj Dobrusia prezentuje efekt finalny
:-):Zobacz załącznik 424676 Zobacz załącznik 424677

agrafka ale wam tego czytania zazdrościmy. My jesteśmy takie mole książkowe to ze starszą też takie seanse odchodziły aż do 6 lat jak się sama nauczyła. Było fajnie szczególnie jak nam sie oczy kleiły. Z małą tą to są problemy teraz

Jacku, żeby to jeszcze czytanie było - a to opowiadanie :)
Alę czytanie tekstu nudzi, nawet jak się wysilam na głosy itd :). Musze opowiadać, najlepiej wplatać Alę we wszystkie opowieści, także jak zaczynam przysypiać to od razy wyłapuje i mówi "mamo co ty powiedziałaś?" :)

Dziunka - powodzenia !

Agrafka M jak zobaczył , że przyszywam mu guzik do spodni był gotowy zdjęcia robić i wklejać do lokalnej gazety:cool2: żadnego szycia , szydełkowania itp. No way;-)
Pomyślę dziewczyny nad Waszymi propozycjami i podejdę dziś do pepco , ciucholandu może coś znajdę . A jak nie to wypożyczę;-)

zdążyliśmy 2 godzinki pospacerować i uciec przed deszczem. brrr chcę śniegu

Jacku efekt powalajacy

No i ja już po, bo okazało się że pani miała dla mnie tylko 10 minut. Zadawała pytania z kosmosu, jestem wygadana a tu mnie przytykało:szok: Mam nadzieję że się wybroniłam, będzie przyjmować od marca co i mi pasuje, wtedy zadzwoni po mnie i przeprowadzi dłuższą rozmowę.

reklama
Do 15 stycznia mam dwa tygodnie, od 16 stycznia miesiąc. A jestem na zwolnieniu na córkę do 18 stycznia więc już pewne że będę miała pracę do końca lutego:cool2: bo jakby nie było szefowa tylko powiedziała ze musi mnie zwolnić, ale wypowiedzenia nie dała.

Do góry