Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja robiłam te wszystkie badania. Ginekolog ma obowiązek zaproponowac te badania. Ja wiecznie wyprzedzałam ginekologa z badaniami. Mialam pakiet w Lux-Medzie i kazałam tylko wypisywac na jakie ma mi dac skierowanie. A super sie zdarzyło bo dowiedzialam sie ze nie musze miec prowadzonej ciązy w lux-medzie zeby miec tam darmowe badania, wiec robilam sobie i przeciwciala i tokso parę razy bo jest tak ze nawet jak się ją przeszło mozna załapac w ciązy swieżą. Cytomagelię tez mialam robioną.
I chociaz internet to "samo zło" dla mnie oczywiscie nie, ale dzięki niemu tak wiele wiedzialam, bo ginekolog na niektore badania nie kierował mnie. Dowiedzialam sie jak wazne jest badanie na paciorkowca i dzięki temu przed porodem dostalam dozylnie antybiotyk i byc moze dzięki temu Oli urodził sie zdrowy
I chociaz internet to "samo zło" dla mnie oczywiscie nie, ale dzięki niemu tak wiele wiedzialam, bo ginekolog na niektore badania nie kierował mnie. Dowiedzialam sie jak wazne jest badanie na paciorkowca i dzięki temu przed porodem dostalam dozylnie antybiotyk i byc moze dzięki temu Oli urodził sie zdrowy