reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witaj Tato Jagody :-) przyda nam się męskie spojrzenie na różne sprawy ;-) opowiedz coś więcej o Was:tak:

Dzięki laski, nadziei nie ma. Nawet zrobiłam sobie cv i jest niezłe :-) sama bym siebie zatrudniła:-D

reklama
Witaj Tato Jagody :-) przyda nam się męskie spojrzenie na różne sprawy ;-) opowiedz coś więcej o Was:tak:

Dzięki laski, nadziei nie ma. Nawet zrobiłam sobie cv i jest niezłe :-) sama bym siebie zatrudniła:-D
Dziunka i tak trzmaj :) Ta twoja szefowa to jeszcze pożałuje, co twoja mama na to i jak atmosfera w pracy?

Hej :)

dziunka oj jakie to przykre:-( ach, co sie teraz dzieje :/
Mam nadzieje, ze szybko coś znajdziesz:tak: Bo w Polsce to ciezko tak na wychowawczym:sorry2:

Ja niedawno wrocilam od fryzjera:tak: od razu sie lepiej czuje:-)

cześć dziewczyny :-):-) i chłopaku (tato jagody;-)-WITAJ!!!!)

Gosia strasznie mi przykro z powodu pracy :-:)-( 3mam kciuki żebyś znalazła coś lepszego &&&&
a bezrobocie płatne jest na pewno jakąś alternatywą przynajmniej na razie:tak::tak:
mam nadzieję że u A w pracy wszystko ok

aaaaa test zrób

Etna nie pamiętam czy pisałam czy nie ale 3mam kciuki za Pawełka &&&&
a w pracy to poszalałaś 10 godzin wrrr... ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Polaa dawaj zdjęcie ;-)

Cleo to czekamy na foty :-):-)

Ewelia
gratulacje dla Julka :-):-) i dumnej mamy

martolinka zastrzyk nieeee to jest taka bomba hormonalna podobna do chemii

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziunka i tak trzmaj :) Ta twoja szefowa to jeszcze pożałuje, co twoja mama na to i jak atmosfera w pracy?

Dziewczyny jak zwykle stanęły murem, chciały składać wypowiedzenia, ale nie pozwolę na to, każda ma kiepską sytuację. Atmosfera nieciekawa.

Bo w Polsce to ciezko tak na wychowawczym:sorry2:

Dlatego wcale na nie nie pójdę.

Jedno CV już złożone... ech...dziwne uczucie:sorry:

Wrzuciłam kilka fotek na zamknięty.

Co tu taka cisza? Mój A kochany, bez słowa i z własnej nieprzymuszonej woli zabrał dziewczyny na spacer i do siostry a ja mam czas dla siebie.... choć nie wiem czy dobrze. Jakoś teraz mój, o ile można tak powiedzieć, optymizm przybiera czarne barwy.

Dziunka zdjęcia super właśnie oglądałam

Ja wróciłam o 18 i zaraz do spania mały idzie :-(
pilnuje mojej nogi cały czas

jutro na 7 do 14.30 a potem basen na 17.30

A Agrafka się odzywała???

Martolinka tylko za duzo nie balujcie jak tam sernik?

reklama
hej laski i tato jagody ;-):-)
przymulona jestem dzieisaj cały dzięń, chyba przez pogodę, własnym dzieckiem mi się nei chce zajmować, najchetniej bym leżąła. Do tego mam mega nerwa, bo pić mi się chce koszmarnie
Wreszcie rozebraliśmy choinkę, choc mieliśmy to zrobić w sobotę taaa nie obeszło sie niestety bez łez :-) jakoś teraz pusto sie zrobiło.

Dziunka, bardzo wpsólczuje. czy ja dobrze pamiętam, ze ona cię już raz chciała zwalniać? cąłkiem niedawno jakoś

Do góry