reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Robiłam wszystko jak zawsze, ale ten ser chyba miał specjalne wymagania:confused:
Ja do tej pory używam emolium- emulsji specjalnej. Wcześniej jeszcze płyn do kapieli . Skórka po emolium jest super.

reklama
my na szczesie nic juz nie używamy ;p a duzo nam tych oilatum schodziło. Teraz to tylko maść cholesterolowa do polików na mrozy no i tyle :szok: żadnych nawilżających ciało itp bo młody ma fajna skórkę. A mam cała szafke takimi specyfikami zawaloną. Albo to wywalis musze albo co kilka dni nawilżyć młodego po prostu zeby to zużywać powoli. Albo sama bede sobie to wcierała :-D Bo jakoś nie umiem wywalić, narnować itp.....

Martolinka no jak to Ci nie mógł wyjsć sernik z sera z ALMY:-Dtaki drogi sklep,luksusowy no wiesz :-Dja też słyszałam dobre opinie o serze z Biedronki :-):-):-)

ja nie wiem czy u nas to snieg czy szron jakiś mróz :sorry:

w szafie znalazłam wczoraj dla Igiego ogrodniczki jeansowe które były niedawno za duże nadal sa ciut nogawki ale ogólnie są extra.kurde jak fajnie w nich wyglada ta mała dupinka:-)

Witamy u nas też rano był snieg, a teraz już topnieje i na dodatek zaczyna padać, a ja muszę pędzić do sklepu. Ogólnie to mam strasznego lenia. Kolejna nocka straszna, ale naszczęscie po wyjściu Ł do pracy pospaliśmy do 8.30. Dziś pewnie panicz nie pójdzie spać, wczoraj poszedł z oporami i rządził do 22 mimo, że wstał o 15. A w zeszłym tygodniu potrafił spać do 16 i o 21 już smacznie chrapał, nie wiem o co chodzi :confused:

MARTOLINKA ja zawsze robię z sera Mona w kostkach tani i świetny, ale nie wiem, czy on u was dostępny.

ETNA OBY BYŁO JUŻ TYLKO LEPIEJ ! Ale ci dają popalić w pracy.

Cze
dziś mieliśmy pobudkę 4:45 Hance zachciało się siusiu i koniec spania. Małżon na tyle dobrze się poczuł, że odwiózł nas do przedszkola, żłobka.. oczywiście spóźniłam się do roboty, a dziś jak na złość pełno nieprzewidzianych rzeczy...:szok:
Etna - 10 godzin!!! Jejuuu, mam nadzieję, że skaza będzie delikatna, nie zazdroszczę takich restrykcji, ale jak mus, to mus.
Martolinka - mam nadzieję, że lumpkowe zakupy się udadzą, a film będziesz oglądać z zapartym tchem ;-)
Cleo - to szybko ta przeprowadzka, mam nadzieję, że mieszkanie będzie funkcjonalne ;-) ; bym podjechała do ikei, ale na razie to marzenie do końca tygodnia :zawstydzona/y:
Dziunka - to nastawiacie się na 2 pokoje? Myślałam, że celujecie w 3, by osobno mieć kobitki ;-)

Nie pamiętam jeszcze co komu, znikam dalej do roboty.;-)

reklama
Do góry