reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja pierdziele ile kasy.mi tez kiedys balneum lekarz przepisał.ale jest tańszy w aptece tez specyfik ma ciut mniej % parafiny robi polska firma chyba soraya i o połowe tanszy..zapytaj w aptece

nie moge sobie nazwy przypomniec tez na O zaraz moze znajdę

reklama
ja pierdziele ile kasy.mi tez kiedys balneum lekarz przepisał.ale jest tańszy w aptece tez specyfik ma ciut mniej % parafiny robi polska firma chyba soraya i o połowe tanszy..zapytaj w aptece

nie moge sobie nazwy przypomniec tez na O zaraz moze znajdę

ten co teraz mam ma wlasnie zero parafiny

ciuteńkie Was nadrobiłam

Etna współczuję skazy:-(przerabiałam to na sobie masakra...powiedz jak dajesz radę i co Pawełek ,czym zastępujesz,jak on to znosi?? czy są szanse że skaza minie jak u Igiego???

Kilolku mieszkanko jest 2 pokojowe ,odzielne wc,przepiękna kuchnia,dwustronne,zadbane :-) cena akurat do standardu a nawet zaniżona.jak się wprowadzimy porobię foteczki.

tylko babeczka zabiera komodę bo warta 6 tysi:szok:i nawet sie ciesze bo ma szybki nie daj Boże by sie stłukły...i zostajemy z sofą i fotelem w dużym pokoju...musimy kupic jakąs sobie komódkę

Dziunka a to w tym samym bloku bedziesz mieszkac??
cleo z opisu super, czekam na fotki. A kiedy sie wprowadzacie?

Dziunka a to w tym samym bloku bedziesz mieszkac??

Nie, nie, na całkiem innym osiedlu:tak:

No ale trochę się nie możemy teraz zdecydować. Wczoraj poszliśmy zobaczyć jeden domek i na razie w remoncie, ale w marcu/kwietniu moglibyśmy się wprowadzać, jest nieduży, ale cudny. Na dole przedpokój, potem salon, a z salonu wchodzi się do kuchni i obok łazienki. Z salonu są schody na poddasze i tam dwa pokoje. Ładne, jasne:tak: tyle że dach chcą robić i pewnie musielibyśmy się do zimy pomęczyć w jednym pokoju.
Ogrzewanie kominkiem z nawiewami, własnie montowali.

A potem znaleźliśmy jeszcze mieszkanie na 2 piętrze, dwupokojowe, z wyposażoną kuchnią za jedyne 650 zł, 47 m2:szok: na zdjęciach czyściutkie, jutro idziemy oglądać :-)

A do tego mieszkania na 3 piętrze nie idziemy jednak, A dzwonił że rezygnujemy, facet się zgodził bo miał innych chętnych.

Witajcie,
u nas dziś spadł śnieg;-)
Wybieramy się dziś na zakupy "lumpokowe". Po drodze zabierzemy moją przyjaciółkę Alicję , która nas odwiedzi na 2 dni:tak:bardzo się cieszę.Mamy dziś kolędę na 16.30 i wizyte na tę samą godzinę. :cool2:M najwyzej będzie szukał księdza po piętrach. W zeszłym roku byliśmy na wyjeździe i nie przyjeliśmy kolędy więc teraz wypada w końcu
Jestem wściekła bo skusiłam się na ser twarogowy w almie a nie jak zawsze z biedronki i spie... sernik. W środku płynął.

reklama
Do góry