reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dzień dobry

a więc ja po 1 dniu pracy;-)3 h czytania przepisów itp aż łepetyna pękała ale taki wymóg;-)i 2 na sklepie szybko zleciało.dzis 2 dzień szkolenia pewnie z kasy itp.

dostałam umowę i wszystkie papiery od razu.ludzie pracujacy sami prawie młodzi,chyba nawet młodsi ode mnie hehe jak to na sklepie wygłupiali się śmiali oczywiście po zamknięciu.ogólnie wrażenie pozytywne zaskoczona jestem.a z ciężka pracą sie liczę bo to sklep.

ok śmigam bo Igi chce bajkę

Lotka gratulacje:-) serduszko już niedługo zobaczysz :-)

Super że jesteś zadowolona:tak:

Najbardziej rozczula mnie widok Ali jak śpi, mogłabym tak na nię patrzeć godzinami.

Mam to samo:tak:

Gosia a byłaś kiedyś u jakiegoś? może nie trafiłaś na dobrego psychologa? Warto się przełamać. Nie zaszkodzi, a może pomóc:tak:

Witajcie :)

Jem sniadanie, Hubert wybył po 10 z domu do firmy a ja widzę ze sloneczko jest wiec ide sie wypluskac i idziemy na dwor.

Gosiu a nie jest tak ze starania o kolejnego dzidziusia sprawiają ze złapałas doła? Uda wam sie napewno, pewnie trzeba troszkę czasu ale zyczę zeby to było jak najszybciej :)

ja dostałam jakiegoś powera :-Dsprzatam z Igim mieszkanie ,tak na mnie chyba zadziałało pójscie do pracy..pójscie do ludzi.3 lata siedzenia na mózg jednak działa niekorzystnie:-D inne jest zmeczenie w pracy a inne z dzieckiem 24 h/dobę...tak mi się wydaje

a ja to bym poszła na jakieś pogaduchy z psychologiem :-Dlubię tą babke z rozmów w toku też Dorota się nazywa i z nią bym sobie pogadała;-)

Agrafka
a to ja nie w temacie że druga córa to też Alicja będzie???

Gosia przesyłam Ci dobre fluidki :-)głowa do góry a zobaczysz niedługo się uda z dzidziulkiem:-)może masz jakąś przyjaciółkę od serca żeby z kimś pogadać czasem to pomaga:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agrafka Ty kobito nawet nie miałabyś się z czego odchudzać ;-)

Ufff po spacerku jestesmy. Pięęęęękna pogoda. Ciepło, słońce, wiaterek przyjemnie pachnie nawet. Normalnie jak wiosna. nawet pąki na niektórych drzewach są już.
Młody dzisiaj ładnie pojadł. Wytrąbił od rana flache mleka, całą kajzerkę + jajecznica z 2 jaj + banan. Jego baja sie skończyła to ide go położyć spać a ja spadam sprzatac, bo jakiegos powera mam, co jest u mnie rzadkością :-D

Do góry