gosiulek73
mama K&K&A
Agrafka depresji to pewnie nie ale obnizony nastrój na pewno.Pogoda nie nastraja,słońca nie ma.A psycholog przydałby mi się.Niestety nie lubię ich...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry
a więc ja po 1 dniu pracy;-)3 h czytania przepisów itp aż łepetyna pękała ale taki wymóg;-)i 2 na sklepie szybko zleciało.dzis 2 dzień szkolenia pewnie z kasy itp.
dostałam umowę i wszystkie papiery od razu.ludzie pracujacy sami prawie młodzi,chyba nawet młodsi ode mnie hehe jak to na sklepie wygłupiali się śmiali oczywiście po zamknięciu.ogólnie wrażenie pozytywne zaskoczona jestem.a z ciężka pracą sie liczę bo to sklep.
ok śmigam bo Igi chce bajkę
Lotka gratulacje:-) serduszko już niedługo zobaczysz :-)
Najbardziej rozczula mnie widok Ali jak śpi, mogłabym tak na nię patrzeć godzinami.
no to wiem wiemhahahahhaha Cleo niebardzoTo martolinki córcia będzie miała na imię Alicja
;-)
![]()