reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka ale zaszalałaś z butami, super ja mysle że ci wymienia jak jestes z nich zadowolona.

Mikołaj mi pomógł zaszaleć;-)

Ale nie mówiłam Wam hitu!!! Wiecie co dostałam od A? Mikołaj podaje mi prezent, ja otwieram i o mały włos szlak mnie nie trafił. W środku Pismo Święte:szok::szok::szok: wybuchła mała powigilijna awantureczka, bo myślałam, ze A mi na złośc zrobił i chciał mnie ukłuć, a mój brat na to, że on od dawna marzy o Piśmie Swiętym jako takiej książce do poczytania.... wszyscy przyznali mu rację. No i faktycznie, zaczęłam czytać jako taką ciekawostkę, bo stosunek do Kościoła jako instytucji to pewnie wiecie jaki mam:dry: Na szczęście A zrekompensował mi "wpadkę" tymi butami ;-) aa no i nie wiedziałam że Pisma Swięte do tanich książek nie należą:szok:

reklama
Dziunka ale zaszalałaś z butami, super ja mysle że ci wymienia jak jestes z nich zadowolona.

Dzięki dziewczyny za gorący doping u nas juz postanowione wcielamy w życie plan II czyli kino plus sylwester pod chmurką na Targu w Gdyni Sylwester Gdański - Ewa Farna - Targ Węglowy Oferty, imprezy sylwestrowe Gdańsk, Gdynia, Sopot. Zobaczymy co będzie z tym lasem bo mój brat chce nas przywieść z zabawy, a seks w taksówce to chyba nie to o co mi chodzi (hihihi bo brat ma taksowke :-p).

Edit: moze uda nam się zdobyć jakąś piłkę dla Pawła

Kasiula jak miło że wróciłaś do nas bardzo się cieszę, jak pierwsze tygodnie ciąży znosisz, Lotka a Ty jak się czujesz już coś daje vi znać organizm?

Martolinkka szampan to jest to co ja uwiebiam i piję bez opamiętania, ostatnio w świeta wypiłam cincin i był pyszny
etna, ja mam podobne bardzo odczucia tera, jak przy Tomku. bola mnie cycki niemiłosiernie i czasami brzuch jak na @... no i tak jak wtedy... schudłam juz ok 1,5kg :-)

Anawawka widzę , że czytasz mi w myślach. :-pEtna po takiej terapii będziesz znowu 18;-) tylko wiesz szampana tak porządnie trzeba zakosztować- moje doswiadczenie jest bogate w tej dziedzinie;-) dostaliśmy na ślub prawdziwego szampana z Szampanii , ale nie ma tak "carskoje igristoje":-D
oj ja nie przepadam. Piła kilka prawdziwych szampanów (teście mają znajomych w Szampani) i żaden nie sakował mi tak jak pożadne igristoje :-)

Ledwo dzisiaj na oczy patrzę. Michał nie dość,z ę spac nie chciał, marudził do 22 to o 0,30 zarządził pobodę i do 3 nie dął i sie polozyć :szok::wściekła/y: nie wiem co w niego wstąpiło ale mam serdecznie dość

oj to chyba jakaś noc feralna była bo Kuba też się obudził po 1 i prawie do 3 nie spaliśmy do tego za pobudka na karmienie małej i ledwo na oczy patrze ,mam nadzieje że dzisiejsza nocka będzie lepsza
zaraz się zabieram za obiad i uciekam do pracy

Ja wcale a wcale na szampan patrzeć nie mogę od najmłodszych lat:-D chociaż pamiętam taki okres w liceum jak kolega-sąsiad przychodził po mnie o 12 w nocy i siedzieliśmy na pobliskim boisku gadając i pijąc szampana:tak: tzn ja go raczej lekko sączyłam dla towarzystwa;-) to były czasy...

Mój A na mnie zły bo odsypiam święta, padam razem z Asią przed 20 i śpię do rana, nic nie jest w stanie mnie dobudzić:-D za to A opowiadał jak Asia tak jak Twój Michaś w nocy szalała, przyszła do nas w nocy, zapaliła sobie telewizor i szukała pilotem bajek:szok:

Antek śpi i w nocy całe szczęście też nieźle spał;-)
Dziunka nie miałam okazji widzieć Twej nóżki w tych bucikach;-)

Aga to może sobie zaszalejesz z sylwestra;-)

Wy tu o szampanie , zabawie, a mnie znów szarpie z wścieku... dawno mi starsza nie chorowała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: narzeka na gardło, temp 37, klei się do małżona w mordę jeża ja mam dość chorób poproszę zdrowia!!!!!!!! Na 15:20 do lekarza, a ja muszę z pracy trochę się urwnąć

Dziunka - butki fajne, szkoda, że takie felerne...
Etna - aaaa jak taksówka do dyspozycji, to może ma jeszcze zasuwaną szybę z tylca? ;-) A może jakiś nocleg w Gdańsku a powrót taksówką na drugi dzień?;-)

reklama
Do góry