reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Lotka ja również miałam opory co do różowego przy Aśce, ale jak spojrzysz w szafę to większość ciuchów w dziewczęcych kolorach;-) ale moje ulubione to takie luźne, chyba nawet chłopięce jeansy na szerokiej gumie i czarne dresy:tak: w to najbardziej lubię ją ubierać:tak: sukienek mam sporo i tylko jedna jest z różem;-)

Kurcze chciałam sobie posiedzieć a muszę iść do sklepu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:wściekła/y: Asia lata na golasa - zresztą tak spędza przeważnie większość dnia:dry: A próbował ją ubrać ale młoda zwiewa i wrzeszczy "nie mam plecy zimne ani nogi gołe":-D

reklama
Kilolek to ja tez sie nie dziwie ze miałas takie wrażenie. Ja pewno sadziłabym to samo. B. malutko Michaś przybrał a przyrost wzrostu ma ładny :)
U nas Marcel przez rok przytył 3,7 kg i urósł 16 cm :0

Hej laseczki:-)
Witam się i ja po świętach, korzystając, że mleczny wampirek śpi:-)
Lotka - gratulacje kochana!!!Spokojnych i bez chorobowych miesięcy oczekiwania na maleństwo:tak:
Czyli jeszcze został Gosiulek z oczekujących? Trzymam mocno &&&&&&&&!!!
AniaSm- współczuję z powodu utraty babci..:-(
Etna, biedna jesteś z tą jelitówką..nie do pozazdroszczenia:-(

U nas święta minęły z katarem - najpierw Marysia, potem Martusia..ech..tylko myśmy z S. się jakoś ostali..

a mój Michal w różach po siostrzenicy chadzał :-) przy Kubie mialam opory a Michala to we wszystko jedno (w domu oczywiście)

a wiecie, ze Kubie zapalenie oskrzeli cudownie w 3 dni przeszło??/ :eek: ja nie wiem...
a jeszcze lekarka kazała nam owsiki przeleczyć mimo, ze wyszły negatywne ale chłopaki się po tylku i jajkach chorcują. kuź... jakiś specyfik na owsiki + paski do glukometru i 150zł w aptece zapłaciłam :szok: A co będzie po nowym roku???

reklama
Ja Julka tylko raz w różowe śpioszki ubrałam na noc po kąpaniu, ale wyglądał śmiesznie, jak poszłam się umyć to Ł przebrał go szybciutko:-D Za to Zuzię często ubierałam w chłopięce ubranka, bo dużo miałam po kuzynie, były tak śliczne że szkoda było w szafie trzymać. Zresztą na takim noworodku to nie bardzo widać czy spodenki są chłopięce czy dziewczęce

Do góry