reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dokładnie, jak dziewczynce nawet ubierzesz cos noworodkowo-chłopiecego to jakos to wyglada a jak chłopaka w rózowe to juz smiesznie :d ja mam nadal 5 kompletów spiochowych od kolezanki po córce w różu i ani razu tego nie załozyłam...........jakos tak smiesznie dla mnie ;p A dziewczynke w niebieskie jakies spiochy czy cos to nie ma problemu. No ale juz na wyjscie pozniej to wiadomo cos dziewczecego bo bo chłopiecy sweterek czy bluzke to juz nie pasuje m.zdaniem. Ale tak czesto sie zastanawiam co za róznica w co ubiore Marcela jak w 90% jest nadal mylony z dziewczynką. Mimo ze ubierany jest jak 100% facet. Ludzie maja klapki na oczach ........:sorry2:

Ojjjjjjjjjj biedni jesteście..........zdrówka. Oby szybko minęło i juz Was nie kręciło.... Niestety ale niektórzy są niereformowalni. Przyjsc do gości i małych dzieci z jelitówką :eek: Może Etna powinnaś b. stanowczo wyznaczyć jakieś granice bo co chwila Wam coś "sprzedają".

lotka ja też byłam negatywnie nastawiona do różów ale strasznie ciężko o ładne ubranka w nieróżowym kolorze :szok:
etna współczuje , biedny Pawełek zdrówka dla was

u nas wichury ciąg dalszy , z jednego sklepu znikneło kawałek dachu , koło mnie złamało latarnie :szok: oprócz tego drzewa w parku koszmarnie wyglądają , a jak jechałam dzisiaj mostem (z jednej fjord z drugiej wyjście na morze) to myślałam że mnie zdmuchnie :szok: ,ale za to kupiłam nową sofę do salonu :-D więc jutro jak ją przywiozą to robię małe przemeblowanie :tak::-)

Hey kobitki!

Lotka moje ogromne gratulacje. Super, że się udało :)))

Etna zdróweczka dla Was wszystkich...

AniaSm przykro mi z powodu śmierci babci.

U nas oki. Nie zaglądałam bo ciągle goście i goście. Dziś odstawiliśmy teściową na autobus a jutro wyjeżdżamy do Gorzowa i wracamy dopiero 2 stycznia kiedy to ja idę pierwszy dzień na nockę do pracy. Ciekawe jak będzie...

Ania wyrazy współczucia....z powodu śmierci babci a co do wichury to również współczuję.Ja ososbiście się strasznie boję i nosa z domu bym nie wystawiła. A Ty w dodatku gdzieś jeździłaś.:szok:Podziwiam naprawdę.

reklama
uff jestem w domu, kobitki mnie już nie okupują..;-)
Róże są może i fajne, ale na dłuższą metę męczą, a są fajne ciuchy w kolorkach nie-dziewczęcych;-)
Ania - nieźle u Was duje;-), dobrze, że Cię nie zwiało..
Etna- zdrowia, ale Was ruszyło:wściekła/y:, mam nadzieję, że jutro już będzie po choróbsku...
Martolinka - tak to jest, jak mnie nie ma 1,5 tyg. a ktoś mi coś zleca:-:)-(, poza tym papiery "kocham inaczej";-) a trzeba wypełniać by dostać pieniądze z zus z racji zwolnienia na dziecko... :wściekła/y:

Do góry