reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Lotka super wieści :-) Gratulacje, trzymam kciuki za następne testy, będzie dobrze.

Święta, święta i po świętach, ale warto było czekać na nie cały rok ;-).

Jakie tu dzisiaj pustki!
Odsypiacie święta?
My dzisiaj na bilans w południe smigamy. Trochę się obawiam czy to moje dziecko wogole przytyło, bo wygląda jakby schudł :sorry:

Witajcie,
postanowiłam zrobic sobie mały odwyk od BB i zaglądam dopiero dziś:tak:
Przede wszystkim LOTKA GRRRRATULACJE:tak:
AniaSM współczuję straty babci:-(

Dziunka mi tam nikt dwa razy nie musiał mówić żebym winko choc sączyła , ale teraz nastały trudne czasy :cool2::-)
Etna a Wy zdrowi?

M poszedł już do pracy. W piątek rano wyjeżdzamy więc musi się choc pokazać:-p
Święta w zasadzie jak święta , ale młody już bar:-pświadomy tego co się wokół dzieje. Wiele razy nas zaskoczył budując pełne zdania - to był najlepszy prezent. Co do rzeczy materialnych najbardziej ucieszył się z drewnianej kolejki i plecaczka-misia , w którym nosił swoje samochody

e tam odsypiamy:-Dmały łobuz juz dawno pobudkę zrobił...Kilolek może Ci się wydaję że schudł no ale zobaczysz na bilansie.ja muszę dziś isć do banku konto założyć ale nie wiem do którego bo KB już nie chce...a i po kasę zaległą jechać i na pocztę...oj latania mam a kurtkę wyprałam wieczorem i schnie jeszcze :-/

a wiecie co wczoraj szliśmy z D przez cmentarz ja się patrzę a tam na grobie napis "Igusia ******* żyła 7 miesięcy" aż się popłakałam....:-(

Cze
ja w robocie i latam na wysokości lamperii, by ogarnąć wszystko, muszę zaraz lecieć do centrali załatwiać papierki :wściekła/y:, więc się nie odzywam.:zawstydzona/y:
Pozdrawiam, obyście miały fajny dzień. :-D

reklama
A to się Wam pochwalę...... ;-)
przed chwila zrobiłam test.................. mamy druga kreske!!
termin z kalkulatora -->> 01.09.12 :-)

GRATULACJE KOCHANI!!! Jaki wspaniały prezent!!!!Ale datę fasolka sobie wybrała:cool::-D

My dzisiaj na bilans w południe smigamy.

Taaaaa....my też dzisiaj na bilans i klamkę pocałowaliśmy:dry:

Dziś miało być spotkanie choinkowe, ale M Marty w pracy a Etna cierpi na jelitówkę:-( Julka u babci, Asia się bawi u siebie, a ja mam chwilkę na relaks;-)
Zostaliśmy wczoraj u mamy na noc i to była straszna noc:dry:. Asia się rzucała, męczyła, stękała i jeszcze inne cuda na kiju, raz nawet tak wrzasnęła "mama" że A z łóżka wystraszony wyskoczył i nie wiedział co się dzieje:-D Niestety nasza wina, bo w domu zwykle nie jadamy kolacji, a jak jemy to co najmniej godzinę przed spaniem, a tam najpierw kąpiel, a potem kolacja. Asia się objadła rybą po grecku, wypiła kubek krowiego mleka i poszła od razu spać. Miłek przyzwyczajony, młoda nie i nacierpiała się biedulka. A dziś na dodatek jadła orzechy, a po 15 minutach wszystko zwymiotowała:eek:

Do góry