reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości.
Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu.
Odsączyć z trosk i przygnębienia.
Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli.
Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt :)

swieta2.psd.jpg

reklama
Ze szczerego serca w ten piękny czas,
gdy gwiazdka zaświeci dla wszystkich nas,
życzę miłości
bez trosk i złości,
pokoju na świecie
i wszystkiego czego tylko zechcecie,
niech Wam się marzenia spełnią, radość zawita i będzie biało
żeby się szczęście zawsze do nas usmiechało!!!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY !!!!!

Ostatnia edycja:
No i po wigilii:-(
To byly chyba najpięniejsze Święta w moim życiu, tak je odczulam i przeżywałam. Słuchaliśmy kolęd, ubieraliśmy teściowej choinkę z Pawłem i łzy płynely mi po policzkach (oczywiście ze szczęścia, bo cały czas się uśmiechałam), Mój mąż się śmiał, że jestem za "miętka" na ubieranie choinki :cool2:. Paweł sam ubrał cały dół choinki i bardzo to przeżywał. Dostał bardzo dużo prezentów, wszystkie sam rozpakował i posprzątał papierki :-D (jako jedyny).
Ja od męża też dostałam piękny szlafrok i Ula mi się przypomniała :-pbo Paweł się we mnie wtulił i migusiem zasnął.

Agrafka wyrazy współczucia (*)

Kuchnia i salon błyszczy, teściowie byli na pasterce a myśmy ogarneli całą wigilię uffff
Dziunka z powiklaniami racją :-(, Ta z zapaleniem oskrzeli jest na antybiotyku i nic jej się nie poprawia a nawet chyba jej się pogorszyło. Do tego jej mama ma jelitówkę i wymioty. NIe zjadła nic na wigilii tylko wodę. Zobaczymy co to z nami zrobi. Oni są niereformowalni :no:

reklama
uffffffff my to sie nie nadajemy na swieta :baffled: poza tym ze w ogóle i nie czujemy to po prostu nie umiemy nic zjesc wiecej prócz wigilijnego barszczu z uszkami i kawałka ryby z kapusta i kartofelkiem :eek: mój zjadł prócz tego tylko kawałek rybki a ja z marcelem kilka pierożków :sorry: Normalnie ekonomiczna rodzina..... Wszystko spowrotem poszło do lodówy. Ale to co gotowałam osobiście czyli przede wszystkim barszcz i kapusta z grzybami wyszły mi ze szok!!!!!! PALCE LIZAĆ. Jak u mojej mamy :) Tylko to mogłabym jesc :D Spać poszliśmy przed północą, a Marcel przed 22 bo tak ładnie sie bawił ze szok. Dostał dzwig ikea, drewniane klocki, pluszowego długiego węża + wodne malowanki z zestawem pedzelków i ubrania :))) Bawi sie tymi drewnianymi zabawkami aż do tej pory. Jednak najwięcej zebrał mój mąż bo dostał wypasiony zegarek od nas a sam sobie kupił play station :szok: a mnie sie dostał pleciony łańcuszek. A jeść bedziemy to chyba tydzień ;-):nerd:

Do góry