reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Banana - bardzo mi przykro:-(
Dziunka- moje blaty też już upieczone, ten ciemny też twardy ale pyszny, pyszne ciasteczka by z tego ciasta były. Nie będę nasączać skoro mówisz że takie dobre.

Nad makowcami się narobiłam niesamowicie, mak jest wszędzie bo każdy chciał mielić. Zrobiłam trochę mniejszą porcję ciasta, na 2 makowce i trochę za dużo tej masy makowej wyszło. Mam nadzieje że się przepieką.
Za sernik się biorę. Kurcze Dziunka ściągnęłam z Ciebie całe menu świąteczne, przynajmniej te ciastowe

No i stało się. Julek przewrócił choinkę. Najpiękniejsze bombki się potłukły. Ale był płacz i histeria, zwłaszcza w wykonaniu Zuzi. Teraz jest solidnie przywiązana.:tak:

reklama
oj Ewelia badzo mi przykro z powodu bombek.
U mnie się choinka zaczna sypać :szok: i przestała pachnieć :-( bez sensu, za wczesnie ubraliśmy jednak
inna sprawa że jest regularnie maltretowana przez kota i chłopców

Ja właśnie zrzuciałam kota z dachu :szok::szok::szok::szok::-:)-:)-( wariatka skoczyła na okno dachowe w kuchni, które było tylko uchylone, patrzę on wisi na oknie i się szamocze - glowa za oknem, reszta w domu zwisa no to jej otworzyłam to okno i podsadziłam ją a ona ślizgiem w dół!!!! :szok: nie miałam pojęcia , że taki oblodzony dach. Całe szczęscie 2 metry pod naszym oknem kuchennym jest płaki dach werandy rodziców, do tego pokryty papą, wiec nie sliski. Nic jej się nie stalo ale jak sobie pomyślę jak mogłam kotu "pomóc" ... :szok:

Kochane Listopadóweczki

Życzę Wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia,co najważniejsze aby były rodzinne :-)aby dzieciaczki były zdrowe,dla naszych "ciężarówek" dużo sił:-)
żeby do każdej z Was i Waszych dzieci ,rodzin zajrzał Mikołaj i żeby Was brzuchy nie bolały od obżarstwa hihi

Cleo i Igorek

glitter538ya0.gif

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

hej dziewczynki

Oli padł o 19 a ja jeszcze siedzę z farbą na głowie i Was podczytałam chwilkę. Oli wczoraj i dzis nie spał w dzien.................ile te dziecko ma energi szok, a gada ciągle i cały czas tak ze głowe mialam jak balon! Jak tylko go polozyłam do lozka padł w sekundę chociaz gdybym nie polozyła ganiałby dalej.ja
dzis tylko upieklam keksa z blogu wyszedł przepyszny!!!!!!! i fale dunaju a narobilam sie tak jakbym zrobiła całe wesele, dzięki małemu wszystko sie kupy nie trzymało bo dziecko musialo zaangazowac dla siebie i mamę i tatę! No zero bawienia, tylko wywalenie, bieganie..............ajjjjjjjjjjjj
jutro upieke kapuscniaczki i zrobię sernik i wsio! Ja nie wiem co ja bym zrobila gdybym musiala całą wigilię przyszykowac!!! A tak robię to co chcę a resztę od tesciów i moich rodziców przyniosłam.

nerwowo dzis było ajjj a potem jak Oli zasnął smialam się co On przez cąły dzien wygadywał

DZIEWCZYNKI WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry