reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mama no w tym przypadku brak @ byłby wskazany ;-)

polaa
spokojnie melisę wypij przejdzie zobaczysz :tak:

a tutaj pochwalę się naszą zimą:

DSCF7553.jpg

naszą jarmarczną choinką (szpic krzywo jak diabli ;))

DSCF7558.jpg

choinką Patrysi:

DSCF7567.jpg

choinką wykonaną przez Pati osobiście;)

DSCF7560.JPG

ozdobami z masy solnej (spaliłam na maxa)

DSCF7557.JPG

reklama
wstaliśmy.D międzyczasie wrócił z pracy i wiecie co?? dostał od szefostwa 500 zł na święta i dla Igigo ciastoline i książke z Krecikiem taka grubą wielką:szok:jestem w szoku bo zaskoczona jak diabli :-) ale super:-)

ok lece mleko z miodem wypić :-) D pojechał na spotkanie z Mikołajem,a po choinke idzie jutro rano z Igim:-)

kurde Igi cos pokasłuje nie podoba mi sie to grrrr

Aga sliczna choink

Cleo zdrówka życzę i gratuluje niespodzianki

U nas zagościło zapalenie oskrzeli. Poszłam z nim do lekarza, bo mu kaszel alergiczny drugi tyzień nie przechodzi a tam zapalenie. Nieźle :-( na razie bez antybiotyku, z kontrolą za tydzień czyli na moje antybiotyk za tydzień, bo jeszcze nie widziałam by komus zapalenie oskrzeli samo przeszlo :baffled:

Hej, ja na szybciutko, bo weny nie mam na nadrabianie, przepraszam:zawstydzona/y:

Blaty upiekłam, wyszły super;-) aż się chce w tej kuchni siedzieć. Jutro od rana działamy, najpierw A na rynek po warzywa, ja "walnę" jakieś ciasto, potem razem na zakupy (cholera, ile można?:wściekła/y:), później zamykamy się w domu i pracujemy w kuchni echh:-D

Cleo super szefostwo, A dostał 200 zł i też się cieszę:tak:

Aga super choinka i ozdoby:tak:

Kilolku zdrówka!

Polusiu kochana, nie denerwuj się tak, bo fasolka czuje:tak:

Tyle ile dałam radę wyłapać przelatując posty, buziaczki!

No widać, że święta za pasem, bo mało piszecie;-);-):-D:-D
Aga - zima cudo, choinki superzaste
Cleo - wow, nieźle szef wcielił się w św. Mikołaja;-)
Polaa - hormony buzują ojjj ostro
Kikolek - zdrowia, zdrowia, zdrowia!!

Mnie powoli wqrw przechodzi, hormony mną żądzą i tyle..., szlag mnie też bierze, bo niby święta to taki luz, a u nas jak tradycja każe choroby.:wściekła/y::wściekła/y: W sumie zdani jesteśmy na siebie, a że ja udup... rankiem i po południu wszystko nam idzie jak po grudzie, w końcu kiedy powiedziałam , że z miłą chęcią bym odwołała święta, wrzuciłam na luz.;-);-):-D

reklama
Aga sliczna choink

Cleo zdrówka życzę i gratuluje niespodzianki

U nas zagościło zapalenie oskrzeli. Poszłam z nim do lekarza, bo mu kaszel alergiczny drugi tyzień nie przechodzi a tam zapalenie. Nieźle :-( na razie bez antybiotyku, z kontrolą za tydzień czyli na moje antybiotyk za tydzień, bo jeszcze nie widziałam by komus zapalenie oskrzeli samo przeszlo :baffled:

kilolku współczuję Igor ma początki zapalenia płuc odwiedziłam 4 pediatrów i dopiero 4 nam pomógł (prywatny oczywiście...:wściekła/y:)
a masz inhalator?? może inhalacje mu rób chociaż z samej soli fizjologicznej

marta poka poka rudą kocicę;-)

dziunka cleo fajny taki dodatkowy zastrzyk gotówki:tak::tak:

Do góry