reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo - mi tam pomaga kilka rzeczy - amol, 10 rutinoscorbinów, w ciąży było jeszcze mleko z miodem;-)

Ja przy próbie usypiania Goni złapałam oko i jestem przymulona... Idę jakąś kawusię zrobić bo padnę..
Jeszcze dostałam @ i jakaś chandra mnie naszła, że moje dzieci są nieszczęśliwe, :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a ja tak bardzo chcę by miały radosne dzieciństwo.

reklama
Hejka

Posadzilam Olinka przed baja zeby usnął ale chyba ze spania nici, a ja myslalam ze się zdrzemnę.
Od rana cos robię ale bałagan taki ze szok! Nie brudno ale porozwalane przez mojego szanownego Syna. Pieklam z nim muffinki z godzinę, oczywiscie sie bawic nie chciał, mialam gosci tesciow to wszystkich nas 3 musial miec przy sobie i gada tyle ze mi juz łeb pęka! Po prostu jak stary, dzis kazałam mu potrzymac cos tam a Oli "mamo ok". Mówi wszystko i słowa tak uklada w zdania ze w szoku jestem. Mąz gaduła to i Oli gada cały czas! Gada i gada a jak juz cos mowi, to mowi zdanie tak długo az nie powtórzę tak tak Olisiu i powtarzam to co On powiedział.

Obiadu nie mam myuslalam ze cos zrobię jak Oli zasnie ale chyba wielka dupa! Jakas poddenerwowana jestem bo głowę mam dzis wielką jak balon, Oli niczym sie konkretnym nie zabawi a w domu go pełno. No przepraszam spędził 15 minut w swoim pokoiku jak kupkę robił i wtedy bawił się wszystkim. Na dworzu dzis nie bylam bo od 14 Oli mi zasypia a to tak a to tak w koncu przed bają posadziłam i jeszcze nie spi.........wrrrra

małz pojechał do pracy posiedziec na kompie a co! Niby ma klient przyjsc ale g...no prawda, w domu musiałby zapierniczac a w pracy siedzi na dupie!

Mama weź swojego chłopa za fraki i niech Ci swiąt nie psuje! No ja bym gębę piłowała dopoki porządku by nie było! Bidulko! A Ty takie pyszne obiadki mu gotujesz :-(

Aga nie da rady bo to wysoka meblościanka. Jakby to były jakies komódki to inna sprawa ;-) Ja to cienias jestem a nie siłacz :-D Poza tym nie opłaca sie dosuwac do sciany bo musi mieć przybity tył, wiecie taki z płyty wiórowej bo mieliśmy małą awarię z poprzednią......... Takze meblościanka nie ma tyłu i stoi z 40 cm od sciany :baffled:

Cleo mnie ostatnio zaczęło drapać gardło i po 2 pastylkach cholinex intense przeszło od razu i drapania ani śladu :szok: Natomiast jesli do tego wszystkiego łamie cie w kosciach to wypij gripex max i wrócisz do formy...
Woda utleniona tez w sumie, odkażająca......... mnie kazali tym płukać po wycięciu migdałów ;-)

hmmm to już rozumiem z taką bym sobie też rady nie dała taka na całą ścianę w całości??

mi wodę utlenioną na anginę zalecili

Cleo - mi tam pomaga kilka rzeczy - amol, 10 rutinoscorbinów, w ciąży było jeszcze mleko z miodem;-)

Ja przy próbie usypiania Goni złapałam oko i jestem przymulona... Idę jakąś kawusię zrobić bo padnę..
Jeszcze dostałam @ i jakaś chandra mnie naszła, że moje dzieci są nieszczęśliwe, :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a ja tak bardzo chcę by miały radosne dzieciństwo.

Ana no co ty co to za myśli GŁOWA DO GÓRY!!!! patrząc na zdjęcia Twoje z dziewczynkami to aż się buzia śmieje że mają z Tobą tak wesoło:tak:

Aga dokładnie taką meblościankę :D Tutaj foto jeszcze jak mieszkaliśmy na górze u rodziców ;)) A na foto malutki Marcelek z nasza znajomą. meble.jpg

Kurcze jabłecznik zrobiony - chyba przesadziłam z ciastem bo jakiś niski jest |:D Pewnie ciasto cieniutkie.....ale cooooo tam :D No i usiadłam i nie chce mi sie juz nic a jeszcze musze seromak zrobic.....

aga, nie przebranzowalam sie, tak sobie robie na boku, a w ogole to szukam nowej pracy,bo ta mnie wkurza;-)

to 3mam &&&&

Aga dokładnie taką meblościankę :D Tutaj foto jeszcze jak mieszkaliśmy na górze u rodziców ;)) A na foto malutki Marcelek z nasza znajomą. Zobacz załącznik 418914

Kurcze jabłecznik zrobiony - chyba przesadziłam z ciastem bo jakiś niski jest |:D Pewnie ciasto cieniutkie.....ale cooooo tam :D No i usiadłam i nie chce mi sie juz nic a jeszcze musze seromak zrobic.....

no mama temu meblowi też bym nie podołała...

męża za fraki i do roboty!! :rofl2: postrasz że świąt nie będzie albo zero sexu albo że do pracy pójdziesz i nianie musi opłacić i obiadu nie będzie bo będziesz pracować

hehehehehhehe no jakoś bede go musiała postraszyc chociaz on ostatnio jakis faktycznie nabuzowany, zmierzły i fochowaty i nic z nerwów nie robi bo niezaspokojony :-D No trudno jakos sie nie składa, ale jakbym mu powiedziała ze bedzie nagroda to zrobiłby to wbijając gwózdki chociazby czołem :-D:-D:-D No ale póki co @ wiec łazi taki bucek ;-) Najwyzej ogarne, jakos siuchy pochowam do szafy - najwyzej tyłem wyleci :-D:-D Ale z wierzchu bedzie ład i skład. Cos ala sprzatanie w akademiku jak miał ktos przyjsc :-D:-D mnie to juz to tita :rofl2: Zaraz sie jakos pozytywnie nastawie i bedzie gites.

Hej Dziewczyny,

mam dzisiaj takie nerwy, ze szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y:
kurw..mac!!!:wściekła/y: jak mnie wszystko wkurza to sie w glowie nie miesci, ide na jakies leczenie bo przeciez tak sie nie daa:no:
rano nakrzyczalam na Mlodego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: pozniej przebeczalam ponad godzine, mąż mnie wkurzyl tym, ze wrocil z pracy:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:
Jaka ja glupia jestem, no nie daje rady:/

Nie chce mi sie dzisiaj nic robic,nic a nic:((((
Kuba spi, kaszle Go coś:/:-:)-(
mam po prostu dość................................

sorry, ze tylko o sobie

reklama
Do góry