reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hey kobitki!
Ja czekam jeszcze 10 minet ...
:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak wam zazdroszcze sniegu :dry: i mrozu tez. u nas +10st :crazy:

wczoraj znowu siedziala do 1 w nocy, musialam popiec te amoniaczki i jakos nawet udalo mi sie przelozyc ten niedorobiony tort makowy. zaraz mam zamiar farbowac wlosy, niemaz usypia mlode i jak wstanie chciaaby na chwile na miasto, kupic mojemu kartke na urodziny (ma w wigilie) i jakis drobiazg dla niego od amelki. tylko pomslu juz nie mam :baffled:
a na 16 do kolezanki i jej dzidziusia. postanowilam jednak pojsc sama, a mala zostaje z moja siostra.

martolinka, pisalas, ze gotujesz juz barszcz, wczoraj albo dzisiaj. jaki robisz? taki calkiem czysty do picia? i gdzie go bedziesz trzymac? tez chcialam zrobic, ale boje sie,ze do wigili sie zepsuje, w lodowce malo miejsca.m

ilego dnia.

reklama
hej
cleo zdrówka :tak:
banana no przyłapałaś aze hehehe :-D
zaliczyłam dzisiaj lekarza i szczepienie z Lenką ,się biedna popłakała :-( , wczoraj prezenty kupiłam więc dzisiaj jeszcze tylko na sprzątanie i drobne zakupy i jutro jakieś wypieki :tak:

laski co łykac na gardło ? mam tantum verde tylko ...jakieś sposoby domowe? kurde ja zaraz wykituję...idę Igiemu coś sklecic do jedzenia.

aga, przyznaje,ze ona jest szczuplejsza :-D przed ciaza tak wygladalam, teraz jakies 4 -5 kg do przodu :confused2:

oj tam oj tam na niej gacie wiszą więc wyglądasz na pewno super!!:tak: Banana na nk widziałam twoje torty wow przebranżowiłaś się??:-)

Ech a ja nawet nie wiem ile w nocy było stopni ;p
My tez juz po śniadaniu. Dzisiaj wyjątkowo nie wybieram sie na spacer. W ogóle jakiś do kitu dzień mi sie zaczął. Do zrobienia mam dzisiaj 2 ciasta ale zastanawiam sie po co :baffled: W ogóle nie czuje świąt... Nic nie jest tak jak chce. Włącznie z nieustawionym pokojem małego. Mebloscianka stoi luzem i czeka na cud az ktos ja dopcha do sciany i ustawi ;/ Przez to zabawki nie poukładane ani stoliczek na swoim miejscu ani nic. Nawet prania nie pochowam bo szafa tyłu przybitego nie ma :baffled: A jak by zwrócic uwage szanownemu D. zeby sie spiął i to zrobił to by dopiero była obraza majestatu :baffled: Aaaaa nic mi sie nie chce ;/ Najchetniej to bym to wszystko olała.

Mama wysyłam pozytywną energię chociaż zdaję sobie sprawę że nie jest łatwo... dla Marcelka musisz się zmobilizować
(a sama nie dasz rady poprzestawiać ja jeżdżę meblami tam i spowrotem a ciężkie są jak diabli...)

Witamy u nas nocka super tylko wczesna pobudka mimo, że wczoraj poszedł panicz późno spać. Siusiak już boli tylko troszeczkę, tylko mamy problem bo nocnik to wróg publiczny nr 1 i moje odpieluchowane od lipca dziecko sika w pieluchę, bo boi się usiąść na nocnik. Mam nadzieje, że w końcu przestanie kojarzyć go z bólem.
Mrozik u nas też spory i troszkę śniegu leży, ale zaraz uciekamy na targ po warzywka dziś w palnie mam robienie sałatki i marchewki z pieczarkami.

biedaczek malutki:zawstydzona/y::-(

A u nas noc niesttey bardzo niespokojna.Zwalam na 5...Oby szybciej juz wylazły całe to będzie spokój.Wspłczuję tym których dzieci nie mają jeszcze 3....a też są z listopda.Mojej koleżanki synek nie ma i ch jeszcze a każdy ząb przypłaca starsznym cierpieniem.

Gosia współczuję... my 5 jeszcze nie mamy i nic się nanie nie zapowiada...

Agafka- współczuję, bardzo smutne są takie święta. Ale dobrze, że Ty masz dobry nastrój. Ala ma rzeczywiście energię.
Gosiulek - oj podejrzane to Twoje rozkojarzenie;-)

Oj taki mróz mówicie był? A my mamy w chłodnicy wodę zamiast płynu chłodniczego. Kurcze mam nadzieje, że nic nie pozamarzało, ale Ł pojechał do pracy rano to chyba w porządku, bo jak coś to mi się dostanie że mu ostatnio kasy nie chciałam dać:baffled:

Ja idę zaraz skręcić farsz do pierogów, bo wczoraj mi się już nie chciało. Potem do Biedronki skoczymy co nowo otworzyli, niezłe promocje są:tak: Może mały pójdzie spać to z Zuzią pierogi porobimy w innym wypadku do wieczora będziemy lepić z tym marudą. A wieczorem choinka

Ja naprawdę nie wiem jak będę wychowywać dzieci po świętach. Teraz to tylko przypomnę, że Elfy Mikołaja zaglądają do okien żeby zobaczyć czy dzieci są grzeczne a od razu przestają wariować i broić. Dzisiaj na topie jest "kto będzie grzeczny będzie ubierał choinkę":-D.

Ewelia zmieńcie tą wodę bo aż strach...
a na dzieciaki metoda super:tak::tak:

HEJ
ja zdycha dosłownie.lekarza przełozyłam na za tydzien.gardło mnie boli,łep pęka,nie mam sił na nic a jeszcze obiecałam iść do baby posprzątac mieszkanie.chyba wykituje na maksa.zimno w domu to i mi zimno:-( najchetniej bym lezała pod kołderka i spała ale nie da rady.

D ma kupić dzis choinkę ....

miód mam ale tej wody z solą nie dam rady zrzygam się

Cleo zdrówka wodą utlenioną spróbuj na opakowaniu jest przepis

reklama
Aga nie da rady bo to wysoka meblościanka. Jakby to były jakies komódki to inna sprawa ;-) Ja to cienias jestem a nie siłacz :-D Poza tym nie opłaca sie dosuwac do sciany bo musi mieć przybity tył, wiecie taki z płyty wiórowej bo mieliśmy małą awarię z poprzednią......... Takze meblościanka nie ma tyłu i stoi z 40 cm od sciany :baffled:

Cleo mnie ostatnio zaczęło drapać gardło i po 2 pastylkach cholinex intense przeszło od razu i drapania ani śladu :szok: Natomiast jesli do tego wszystkiego łamie cie w kosciach to wypij gripex max i wrócisz do formy...
Woda utleniona tez w sumie, odkażająca......... mnie kazali tym płukać po wycięciu migdałów ;-)

Do góry