reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - a gdzie to cudo do szyb kupujesz? Ja mam super środek - niby, do ram cudo, na szyby niezbyt. Muszę kilka razy pryskać i ręcznikiem papierowym trzeć...

Mamy ulicę dalej od pracy świetną małą hurtownię, jest tam totalnie wszystko począwszy od zabawek przez art.papiernicze po chemię.

Kapuśniaczki się pieką, szkoda że nie możecie poczuć tego zapachu:-) za 5 min okaże się co mi wyszło :-D nie obyło się bez przygód oczywiście...ale opanowałam temat, miejmy nadzieję:szok::-D

reklama
Gosiulek nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze;-)Jesteśmy z mężem w konflikcie bo ja już chcę śnieg a on jeszcze ze 2 dni ma roboty na zewnątrz i tylko ze strachem patrzy na prognozę pogody;-)

to zupełnie jak z moim bo on tez na dworze ciagle i ma w nosie śnieg:-Di nie każe mi krakać:-D

edit.bigos w słoikach.nie da rady zjeść przez święta i dobrze nawet będzie na pozniej:-)

biorę sie za łazienke....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cleo my zawsze mroziliśmy bigos ale dzięki za przypomnienie o słoikach, zawsze prościej podgrzać:tak:

Kapuśniaczki pyszne, Asia wsunęła 2 na ciepło:zawstydzona/y: mam nadzieję że jej nic nie będzie, a wrzeszczy o jeszcze:confused2:

Witam, alez Wam zazdroszczę tego śniegu, ehhh u mnie za oknem pogoda jesienna, dzisiaj robimy wycinanki z papieru i zrobimy śnieżną improwizację na szybach hahahha,
Banana świetne ozdoby, ja zrobiałm tylko pierniki, dzisiaj ozdobię i cześć powieszę na choince
Agrafka Eli, też jak ją brzuszek boli, to tak się nakręca płaczem, ze nie możemy z nią kontaktu załapać, ja wtedy czuję się okropnie, bo nie wiem jak mam jej pomóc, moje reakcje tylko potęgują płacz :-/ pewnie wyczuwa, że i ja jestem nerwowa, ehhh nie wiem kiedy ja wyćwiczę u siebie cierpliwość.Z tego co wiem Nestle ma kaszkę owsianka z suszoną śliwką, reguluje pracę jelit, moja jak miała wzdęcia to jej dawałam i było ok

wczoraj kumpela opowiedziała mi kawał:
Nauczycielka pyta się dzieci, jakie maja ulubione kolędy, pastorałki
Jasio zgłasza się i mówi: Moja ulubiona kolęda to ta o małej krówce!!!!!
Zdziwiona nauczycielka z niedowierzaniem pyta: na pewno o małej krówce??????
JAsiu potwierdza Tak !!!!!
Nauczycielka HHHHmmm to może ją nam zaśpiewasz
JAsio pełną piersią zaczyna kolędę : Małe....muuuuuuuuuuuu ;-)

nic spadam ogarnąć ten mój bajzel

Wiewióra dobre:-D

Agrafka GRATULACJE!!!
U nas nie ma na co liczyć jeśli chodzi o takie sprawy. Chociażby głupiego drobiazgu na święta nie dostajemy a odwalamy kawał dobrej roboty + różności, które nie są naszymi obowiązkami. Ciągle tylko słyszymy jakie to jesteśmy wspaniałe i ze bez nas firma by padła, że tylko my ją podtrzymujemy. Tylko szkoda że nie widać tego po pensjach:cool: Zazdroszczę!

tatus zabral corki do ikei a ja sprzatam:confused2: niewiem, w co rece wlozyc i konca nie widac:confused2:

dzieki dziewczyny, ciesze sie,ze sie wam podobaja aniolki :-)

Agrafka GRATULACJE!!!
U nas nie ma na co liczyć jeśli chodzi o takie sprawy. Chociażby głupiego drobiazgu na święta nie dostajemy a odwalamy kawał dobrej roboty + różności, które nie są naszymi obowiązkami. Ciągle tylko słyszymy jakie to jesteśmy wspaniałe i ze bez nas firma by padła, że tylko my ją podtrzymujemy. Tylko szkoda że nie widać tego po pensjach:cool: Zazdroszczę!

Dziunka, mi się w tym roku na parwdę udało. Miałam świetnego szefa i trafiłam w tym roku w świetny projekt w którym dawałam radę mimo Ali chorób.
Jak za 2 lata wrócę już raczej tak mi się nie uda, wiec baaardzo się cieszę :)

reklama
Agrafka super:-)

Bigos jest nawet lepszy po rozmrożeniu...

Wiecie co a mnie to wkurza że sprzątam,sprzątam a na drugi dzień to samo,pełno kurzu.

Byliśmy u lekarza.Z Kacprem duuużo lepiej:-)z czego się bardzo,bardzo cieszę. Poprawiac mu się zaczęło dopiero w poniedziałek.A wiecie dlaczego bo internet mi w tym pomógł.Przeczytałam jak powinno się podawać nystatynę. Nikt mi o tym nie powiedział i na ulotce też nie napisali.

Do góry