reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
młody spal ładnie do około 4 . Potem zaczął mnie wołac wiec do niego poszłam i tak sobie lezelismy chyba z godzine az zasnął. Ostatecznie potem sam przewedrował do swojego małego łózka. Dziś M musi je zlikwidowac;-)

Aga zrób jakieś szablony ze sztucznego sniegu na okna i nie bedzie widac "niedociagniec";-)
Dziunka ale power od rana wow;-)

Gdzie Wy macie te zime? u nas tylko mrozno

reklama
A u nas też pada śnieg :-):-) Kurcze sprawdziłam na pogodzie i pisze ze to jednodniowe :confused2: mam nadzieje ze sie mylą...... Marcel co chwila sobie ogląda. Obudził mnie hasłem: mama jestes człowiekiem? zobacz, pada śnieg :-p Wszystko oki ale nie wiem skąd mu sie ten człowiek wziął :-D IMG_3877.jpg dopiero co zaczelo ;))

Ostatnia edycja:
Gosiulek nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze;-)Jesteśmy z mężem w konflikcie bo ja już chcę śnieg a on jeszcze ze 2 dni ma roboty na zewnątrz i tylko ze strachem patrzy na prognozę pogody;-)

U nas napadało troszkę w nocy, leży cienka warstewka, jak dla mnie wystarczy :)

U nas w nocy znowu histeria, bo Ala ma znowu zatwardzenie... Płakała z przerwami do 4.00. Ok 1.00 dałam jej czopek glicerynowy i po 4 w końcu zrobiła kupę, ale co się spłakała.. już nie wiedziałam co jej jest, bo ona się strasznie nakręca przez sen wtej histerii i w ogóle nie można się z nią dogadać, ale po kupie zasnęła.

Od dziś szlaban na słodycze, bo to po czekoladzie jest nagorzej. I muszę bardzo uważać na jej dietę.
Kilolku, dajesz Michasiowi błonnik w jakiejś postaci ? Lekarz zalecił wam jakąś dietę ? Bo ja myślę co tu najlepej dawać: warzywa , owoce, na pewno buraki, brokuły, mleko.. co jeszcze ? Myślałam o otrębach śliwkowych z jogurtem...

Ojjjjjjjj marcelowi tez sie ostatnio z kupą poprzestawiało :crazy: Robi raz na dwa dni i to wieczorem jak sie najbardziej naje. Przez to nie je tak duzo jak kiedyś. No i od tyg 0 słodyczy bo przesadził u dziadków no i się nie unormowało.......

hej

mam nadzieje że dzisiejszy dzien bedzie lepszy.
wczoraj wieczorem Igi dostał spazmów z niawiadomego mi powodu.postanowiłam go brzydko mówiąc "olac" bo skaknie nad nim pogarszało tylko.D kazalam tak samo.wziełam odkurzać zaczeam odkurzać od razu zrobił się inny ,potem wygłupy z D i poszedł spać o 23!!!!!

miałam wczoraj chrapke na 15 baniek a tu jedna liczba no chyba przesadzili zdeka z tym losowaniem:-D

dziś nic nie robie na świeta bo dopiero środa chyba mieszanie zaczne sprzatać :-/

śniegu trochę jest ale pomieszane z mrozem ale mało mało i mało ja chce wiecej i wiecej:-D

moja Pani włascielka ma dylemat co kupić mezowi bo on nie chce ipoda ani zegarka no biedna ona takie ma problemy:sorry:

ok Igi chce bajke lece wypić kawkę i pomieszać bigosik :-)

reklama
Do góry