reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

heloł;-)

dziewczyny to jesteśmy umówione na wiosenno-letnie spotkanie:-)

ale wy kochane zasuwacie świątecznie-jestem od wrażeniem ja umyłam okna chociaż myłam miesiąc temu i wyglądają fatalnie znalazłam super przepis na my cie wodą z octem never ever masakra wyglądają jak by nie były myte przynajmniej
z rok:wściekła/y:

ania maxwell ślicznie wam laseczki przybierają:-):-)

gosiulek
ale kawę zaserwowałaś masz dolce gusto?? czy z zwykłego ekspresu taką pyszną robisz?? zdradź to się skuszę o ile ze zwykłego

co do choinki to Igi też ściąga no ale niech się cieszy ja szklanych bombek mam całe 5 sztuk reszta to drewniane ozdoby...

aza
co to za maść?? miałam już się kiedyś pytać czym Konradka smarujesz bo ładnie blizny mu schodzą a nie wiem czy pisałam ale Igor też "nabył" bliznę 2mm od oka... o metalowy róg biurka u Pati się uderzył

Chyba kilolek kiedyś pisał o mamach które z dzieckiem do lekarza nie zabierają picia jedzenia etc i wzięłam sobie to do serca i przez ostatnie 2 tygodnie zabierałam wałówę a dzisiaj nie zabrałam i na mnie matki patrzyły jak na wyrodną mamę:rofl2: na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że prywatna wizyta więc myślałam że szybko pójdzie (ale nie poszło..)

etna super że mężuś blisko:-)

pathanka
ja też 3mam &&&&&

wiecie że u nas bilans 2latka to jedna wielka ściema:wściekła/y::wściekła/y: nikt Igusiowi nic nie sprawdzał... a przebadali go tylko dlatego że miał zaległą szczepionkę skojarzoną... szok:szok:

martolinka
daj znać jak Antoś przespał noc ale na pewno będzie ok 3mam&&

reklama
Cze
ledwo dycham, tak dziś się napucowałam, ale nic nie widać,,,, :wściekła/y: nic mądrego ze mnie nie wypłynie, więc życzę spokojnej nocy i zmykam odstresować się;-) przy drinku.:-D

Maxwell, Aga4444 i Mama to jesteśmy umówione koło lata hehe :)))

Maxwell i Aga4444 maść używamy taką: KELO-COTE 60g żel na blizny - import z Anglii (1993714566) - Aukcje internetowe Allegro Używamy ją od 2 miesięcy i jest ogromna poprawa, wszyscy znajomi to zauważają. Troszku kosztuje ale warto :)))

AniaSm powiem Ci, że bierzemy pod uwagę przyjazd do Was, jak się odkujemy oczywiście :))))

AniaSm i Maxwell kobitki fajnie Was rosną. Cieszę się, że wszystko z nimi w porządku.

My jutro mamy bilans 2-latka, zobaczymy jak to u nas wygląda.

Witajcie wieczorowo

Nadrobiłam BB , Banana jak Twoja coreczka? Zdrowieje kruszynka?
Ja zasnęłam z Olim ale musialam ubrac go w pampka i nakarmic więc wstałam,

U nas od wieczora sypie wiec mam nadzieje isc z małym dzis na saneczki :-)

Banana wrzuc dziewczynom fotkę swoich ozdób - aniołków, coś pięknego :-)

dzieki :)

ula,troche lepiej. przynajmnej juz nie wymiotuje katarem.

moja te bombki specjalnie sciaga, wie,ze sie zloszcze. a pierniki sciagal i tego ugryzla, drugiego polizala i chodzi i mowi,ze ladne :baffled:

anioly z masy solnej.

Załączniki

• anioly.jpg
    anioly.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 37
ale wy kochane zasuwacie świątecznie-jestem od wrażeniem ja umyłam okna chociaż myłam miesiąc temu i wyglądają fatalnie znalazłam super przepis na my cie wodą z octem never ever masakra wyglądają jak by nie były myte przynajmniej
z rok:wściekła/y:

Ja używam od jakiegoś czasu tego płynu do mycia okien
8541.png

Nie ma sobie równych, cena myślę że przystępna - ok 10 zł. Przecieram ręcznikiem papierowych bez specjalnego wysiłku, na odwal, bo on i tak nie zostawia smug i nie trzeba wycierać do sucha a okna cudne:tak: Ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że będę musiała myć drugi raz, ale wyschło i jest super.

:-D
u mnie nawet nie mierza i nie ważą

u mnie sama sobie muszę zmierzyć i zważyć...

Szokujecie mnie jak zwykle:szok:

U nas jest ważenie, mierzenie przez pielęgniarkę, potem wywiad z mamą, a dziecko idzie na sprawdzenie wzroku i słuchu, a potem wizyta u doktorki, która sprawdza jak dziecko chodzi i jak mówi.

Ja biorę się zaraz do roboty, Julka dopiero co wyszła, a Asia śpi u siebie.

cze,
ja od 6 nie śpię, noc od 3 niezbyt dobra, bo dziewczyny się rzucały.:zawstydzona/y:
AZA - ja zakupiłam plastry na blizny i ... czekam teraz na koniec ospy by zacząć stosować, jakoś nasza blizna uparta i widoczna... Cena powalająca tej Waszej maści, ale jak dobra to warto!
BanAna - aniołki cudne, dobrze, że u Was lepiej. Niestety my się musimy razem z dziećmi męczyć jak nie umieją wysmarkiwać nosa i mają kaszel.:szok:
Dziunka - a gdzie to cudo do szyb kupujesz? Ja mam super środek - niby, do ram cudo, na szyby niezbyt. Muszę kilka razy pryskać i ręcznikiem papierowym trzeć...

Robota leży na razie, Gonia na kolanach ehhh

reklama
Witajcie
Banana
przecież to dzieła sztuki:tak:

U nas bialusieńko.ślicznie.
I dziś albo jutro idziemy do lekarza:-(

A do luster,szyb mam ściereczkę która kosztuje 80zł chyba.Dostałam ją wystarczy spryskać lustro czy szybę i przejechać ściereczką.Nawet nie trzeba wycierać do sucha to wtedy nie zostają smugi.

Do góry