reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ooo co do spotkania to może i mnie z Marcelem sie uda załapać jak nam terminy podpasują i bedziemy w okolicy :-D Póki co wiem ze u rodziców bede w czerwcu na bank a jakbyście inny m-c uradziły to postaram sie tez dotrzec :-p :tak:;-) Zobaczymy jak bedziemy wyglądać finansowo, ale mam nadzieje ze damy rade :zawstydzona/y: :blink:

reklama
Maxwel ta babka z blogu pisze że najlepiej jak się pracę rozłoży na trzy dni. Tak samo jest z sernikami - 1-2 dni powinny przeleżeć w spokoju, potem najlepiej smakują:tak:

RATUJCIE!!! CZY TE KAPUŚNIACZKI Wigilijne kapuśniaczki można mrozić lub czy wytrzymają do wigilii w lodówce? POMOCY :-(

edit dobra już wiem, kapusta już się gotuje :-)

Ostatnia edycja:
Dotrwałam do końca pracy ufff

Po pracy poszlam jeszcze do spowiedzi i stałam w zimnym kościele w kolejce 40 minut i jeszcze mi zimna brrrrr

Agrafka Bartek z zawodu jest kucharzem, ale po narodzinach Pawła zmienił "zawód" i pracę żeby być "więcej" z nami. Wcześniej pływał na statkach, a teraz pracuje w firmie przewozowej jest kierowcą.

Chyba mi zaczarowałyście męża (wasze życzenia normalnie mi się spełniają) i pojechał tylko do Świnoujścia i wraca dzisiaj przed północą.

hej
maxwell fajnie rozwiązałaś problem teściowej :-) , a moja 4100 ważyła przy porodzie ;-)
aza to może do mnie przylecisz na jakiś urlop to i taką kawę ci zaserwuję :tak: , a maść faktycznie droga no ale najważniejsze żeby była warta tej ceny
martolinka mój teraz na spacerze za żadne skarby nie chce chodzić tylko wózek , ale podejrzewam że to z zazdrości że Lenka jeździ i on też chce ,mam nadzieje że mu wkrótce przejdzie :tak:

myśmy dzisiaj zaliczyli przychodnie bo miał być lekarz + ważenie ale lekarza nie było i przełożyli wizytę na czwartek za to ważenie wyszło nieźle :-D bo mała ma 5 tygodni i waży 5200g , urodzeniowa 4100g więc nieźle , poza tym pielęgniarka powiedziała że wykonałam kawał dobrej roboty bo Lena jest śliczną ,silną dziewczynką :-) , no i pięknie trzymała głowe , bo jak pamiętam to Kuba w domu trzymał a przy ludziach nie chciał pokazać i musieliśmy chodzi do fizjoterapeuty

reklama
Uff byliśmy w ikei po zakupki. Dyskretnie kupilismy małemu kolejkę , parę dupereli i co najwazniejsze koldre i poduszke dla małego do dorosłego łózka. Zasnął w dużym łózku , mama musiała być obok. Zobaczymy jaka będzie noc:-pJutro M wyrzuci stare łóżeczko

Dziunka widze , ze trzymasz reke na pulsie :tak:

Maxweel , Ania , ale wasze córy rosną szook:tak:

Do góry