reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Polaa to bede trzymac &&&& :tak:ja jutro na 17.15. Babcia zostanie z Antkiem a po wizycie pójdziemy razem do kina , czy na kolacje. Gdziekolwiek byle chwile sami:tak:
Maxweel zupełnie mnie nie zaskakuje , ze masz malo czasu. Unormuje się zobaczysz:tak:najbardziej ciekawi mnie jak Marysia przyjeła siostre?

reklama
martolinka ale macie fajnie:tak: zazdroszczę:zawstydzona/y: ja to chyba sąsiadom Bułgarom zostawię Młodego, chętnie gdzieś bym wyszła z moim.
Również trzymam kciuki :)

maxwell super, że się odezwałaś:tak: jakbyś miała chwilkę to prosimy o zdjęcia Marty:tak: właśnie i jak Marysia zareagowała na siostrzyczkę??

ja nie mam NK wiec poczekam aż maxweeel znajdzie czas;-)
Polaa Bułgarzy mają pewnie dobre wino na podorędziu wiec Kuba byłby zadowolony;-)

ja też nie używam NK ani FB :) poczekam aż maxwell coś skrobnie w wolnej chwili.

Ala znowu wyje. teraz to już pewnie ze zmeczenia bo nie spała. Ja wymiekam. A musze jeszcze iść coś jej kupić na Mikołaja do księgarni jak M wróci, bo z tego wszstkiego nie mialam kiedy :(

Polaa Kuba by nawet nie zauważył , ze rodziców nie ma;-)Moglibyscie spokojnie wyjść;-)
Agrafka dobrze Ci zrobi jak sie rozerwiesz . Nawet takie wyjscie do księgarni pozwala na chwile oddechu

martolinka ja wiem, że Kuba by z nimi został ale my nie mamy aż takich dobrych kontaktów:no: raz za czas się pogada jak się spotkamy przed domem :) i tyle. Babeczka już tyle razy zapraszala mnie na kawę, że az mi glupio, w końcu będę musiała do Niej wpaść:tak: no i dwa razy Kuba był u nich oglądać kroliczki:-)

reklama
Do góry