reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ana ja chodze do gina , który nie ma umowy z NFZ więc płacę za badania. Mama załatwi mi skierowanie na TSH bez chodzenia do przychodni a to drugie zrobie wtedy sama.
U nas piękne słońce:tak:

reklama
Właśnie sie umówiłam na bilans, idziemy jutro po południu.
Więc się dowiem całej prawdy hehehe
U nas Tom nosi czapkę zimową, bo z przejsciowej wyrósl, a nie chce kupowac teraz, pewnie na wiosne dostanie nową.
Buty nadal ma takie nieco cieplejsze, ale jesienne. Jak tak dalej pojdzie, to zimowców nie będę musiała kupowac :-)

Mój klient - gin właśnie, teraz otwiera swoją prywatną praktykę, więc za wizyty będzie kasował ale wszelkie recepty będzie wypisywał na NFZ. Taką ma umowę, nawet nie wiedziałam ze tak się da.

Dziunka słyszałam o takich możliwościach , ale raczej NFZ nie podpisuje w tym wypadku umowy na refundację wszystkich badań. Ale tak tylko mi się obiło o uszy

achhhhhhh kurcze ja ciagle jeszcze o tej pogodzie ale....................u nas wieje ze łeb mi chciało urwac a wyszłam tylko do bramy wziąć worki na segregacje i gazetki promocyjne. A do tego jak lunęło to koniec....... siedzimy przy włączonym świetle bo ciemno normalnie jest :eek:

Ja chodze do gina prywatnie, ale on tez przyjmuje w przychodni na nfz. Z tego co wiem, to niektore pacjentki odsyla wlasnie tam do siebie na terminy w panstwowym i daje im stamtad recepty czy skierowania darmowe. ale to stosuje wobec 'starych" pacjentek, ktore mial jeszcze, zanim otwarl prywatne, no i tam sa gigantyczne kolejki i terminy.
Więc tez widac, co lekarz to inny pomysl...

Hey kobitki ja tylko szybko bo czuję się jakby walec po mnie przejechał. Wczoraj od 20 do 1 w nocy wymiotowałam. Myślałam, że skonam. Dziś jestem cała obolała jakby mnie grypa złapała. Nie wiem co mi... Dobrze, że z Konradem wszystko oki.

Mama poważnie u Was taka ciemnica?
Lotka daj znać po bilansie!!! powiesz nam jaka jest "cała prawda";-)
Aza a moze coś zjadłaś i się zatrułaś?

Witamy po weekendzie byliśmy u moich rodziców, a dzis znowu poniedziałek.

AZA ZDRÓWKA !!!

LOTKA cała prawda haha, ja trochę swoją pediatrę biorę z przymrużeniem oka, chocna bilansie była bardzo miła.

MARTOLINKA dobrze, że wy macie swoją wizytę za sobą i Antonio jakoś to przeżył, my jutro brrr. O matko u Ciebie już 20 tydzień !!!!! Ja chodziłam prywatnie i wszystkie badania miałam płatne.

Nie pamietam co miałam reszcie napisać.

reklama
Do góry