reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mama pamiętam, pamiętam:tak:
ale jeszcze zdjęcia nie zrobiłam:no::zawstydzona/y: poprawię się w tym tygodniu.

Cleo już mu przeszło heh:-D nie porafi się długo gniewać :)

reklama
hej hej. no i nie wiem co pisać. Nuda z samego rana :sorry:
A wyjście na dwór [o ile sie zdecyduje] może nie należeć do przyjemnych bo wieje na urwanie głowy aż ciągle zakłóca obraz w tv. No i wczoraj w pogodzie okazało się ze cały czas ma być w okolicach 5-7 stopni a dopiero +/- 20 grudnia ma spaść do okolo 1 stopnia. No i nici ze śniegu. Ciekawe kiedy Marcel wykorzysta swoje buty zimowe :-D

Nasza sąsiadka jest nauczycielką muzyki i czasami gra na fortepianie...
Kiedyś do 23.Myślałam że wyjdę z siebie...

O matko, to dopiero hardcore:-D
Byłam pewna, że mieszkacie w domku jednorodzinnym?

Ja już w pracy! JUPI!!!!:-DNawet nie wiecie jak się cieszę:-):-):-)

Przed szkołą spotkało nas coś bardzo miłego :-) Jest już LODOWISKO!!!!:-)

Co do sąsiada to warknął że już kończy i faktycznie, a potem przez 15 minut ostro dyskutowali obgadując oczywiście nas:baffled: wszystko było słychać, jak to w bloku. M.in. dowiedziałam się że siedzę z dziećmi cały dzień w domu i one nie chodzą do szkoły:cool::-D

No i przyszły: patera dla chrzestnej Asi i moja cukierniczka z mlecznikiem. Wszystko zapakowane w piękne kartoniki wyściełane atłasem. No coś pięknego, aż się wzruszyłam jak to zobaczyłam, poważnie:tak:

Cze
u nas noc przechodzona do Gośki, w końcu koło 1 zasnęliśmy snem błogim do 4:30, okazało się, że przez ten czas pannica zdjęła sobie rajstopki, bo ją ostatnio kładziemy w body i rajstopach... katarek dalej ma, ale wygląda na okaz zdrowia, więc poszła do żłobka, a starsza do przedszkola. Hanka ma dziś mikołaja, więc powinna mieć uśmiech na twarzyczce jak będziemy ją odbierać.
Gosiulek - współczuję takiej sąsiadki.
Cleo - bomba, że prezent trafiony;-)
Mama - u Cię wieje, a u mnie leje :-D:-D
Dziunka - niezłe sąsiedztwo... ale nie ma jak to "szczerze" się dowiedzieć o sobie...ehhh

Ja w pracy jak widać, trochę mam roboty, zobaczymy co dalej, bo mi się kroi niezłe przewalanie wszystkiego... jak ja lubię takie zmiany wrrrr

A i maxwell chyba wróciła do domu, bądź ma internet, bo ... podziękowania widziałam, czekamy więc na relację z pierwszych dni z Martunią

heja z rana

my już wstaliśmy Igi sie bawi dzwigiem, koparką, betoniarką istny plac budowy :-D

za to pada deszcz...czyli D wcześniej skończy ale mniej zarobi...
idę coś zjeść bo głodna jak wilk jestem,zreszta kiedy ja nie jestem CIĄGLE :angry:

Witajcie,
ja już po badaniach . Chciałam jeszcze raz zrobić TSH I FT4 , bo ostatnio miałam na granicy normy a tu zażyczyli sobie po 30 zł za "sztukę". :sorry:Poszperam w internecie i zobaczę ile w innych miejscach kosztuje

Dziunka nie ma to jak prawda o sobie;-)
Mama Marcel jeszcze z zimowych butów nie korzysta? u nas nie ma śniegu , ale jego półbuty niezbyt ciepłe nawet na tegoroczne "mrozy":tak:
Anawawka jestes naszym szpiegiem nr 1;-)teraz czekamy co nam maxweel napisze;-)

Po skierowanie na TSH śmignij do lekarza rodzinnego, wystawi Ci bez problemu i już masz jedno w suchym. FT4 niestety nikt Ci nie zrefunduje, ja płacę 35 zł.

martolinka no nie korzysta jeszcze z zimowych ale chyba własnie wyjmę bo juz zimnawo a i wietrznie. Marcel te półbuty miał ciepłe. To nie były same skórkowe tylko z lekka wyściółką jakby z watoliny czy cuś obite materiałem od srodka. Ale tak tak wyjme juz zimowe bo ich nie zdąży schodzic :-D My to nawet dopiero 2 raz byliśmy w zimowej czapce a tak to cały czas śmigał w tej zwykłej :zawstydzona/y: [brązowa z uszami kubusia puchatka jesli kojarzycie]. No i póki co mu nie zaszkodziło :-p A u was jak jest?

Martolinka - ja zagadałam z ginem i dostałam bez problemu na skierowaniu do zrobienia hormonki tarczycy, bo mojej mamie wyszła nadczynność. Fskt, że panie w rejestracji myślały długo, ale w końcu stwierdziły, że się okaże przy odbiorze czy mogę za darmochę... tak w ramach programów nfz zapewne są pewne badania. Rodzinna powinna wypisać też bez problemu.;-)

reklama
Witajcei Dziewczynki

Dziunka tak w domku ale to jest zabudowa szeregowa...domek przy domku...

U nas leje.A my dziś do laryngologa.Zobaczymy co powie...
Teraz czekamy na moją mamę bo ma przyjechać...

My chodzimy w zimowych butach.Tylko sniegowce stoją odłogiem.W czapce zimowej też chodzimy..

Do góry