reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Taki syrop można robić też z cebuli - najlepszy lek na suchy kaszel.
Ja jeszcze się wstrzymuje od podawania Asi miodu, Julka czasem dostaje do herbaty.
A w przyszłym roku oprócz miodu z mleczy chcę zrobić syrop właśnie, podobno super właściwości. Miód jest rewelacyjny, niestety kończy nam się ostatni słoik:-(

reklama
Laski w łóżkach, a my czekamy na gości, będziemy grać w monopol... przyjdą nasi przyjaciele i brat A z żoną oraz mój brat - choć ten miał być z trzy godziny temu, chyba zabłądził:-D

Asia się pięknie dziś inhalowała. No, coś niesamowitego:-D

Aż się muszę wyżalic.....znaczy zal mi dzieci. nie widzielismy znajomego kilka lat i dzis sie dowiedzielismy, ze ma dwoch synkow..... Gniewomir i Ziemowit...... moze i piekne imiona, ale.. :-(

A ja się ostatnio śmiałam że dam synowi "Gniewosz" na imię;-) Ale spójrz na czasy szkolne - mi się wydaje że najbardziej popularnymi osobami były te z niezwykłymi imionami:tak:

Jak się urodził mój brat cioteczny to koniecznie chcieliśmy by miał na imię Gniewko:-D...W tym czasie na topie był Znak Orła....
W końcu po tłumaczeniach że ten aktor tak naprawdę nazywa się Andrzej...daliśmy spokój...

A ja się ostatnio śmiałam że dam synowi "Gniewosz" na imię;-) Ale spójrz na czasy szkolne - mi się wydaje że najbardziej popularnymi osobami były te z niezwykłymi imionami:tak:
Moze i tak... ale to chyba też zalezy od okolicy, u nas w jednej szkole takie dzieci mialy lepiej, w innej wrecz przeciwnie... dzieci potrafia byc wredne... chociaz pewnie potem jako dorosli beda sie niezle wyrozniac;]

Hej porannie :-D

Jestem wykończona, goście zasiedzieli się do 2 w nocy, oj baaaardzo daaaawno tak się nie pośmialiśmy:-D szczególnie ja się napatrzyłam, bo na trzeźwo i miałam przed sobą niezły kabaret :-DDziewczynki wstały dopiero o 9:tak:

Otworzyli u nas ogromną Kwadję i nową Biedronkę i jedziemy zobaczyć co i jak. Jest bardzo dużo przecen. Wczoraj podobno była masakra bo po 3 godziny stało się w kolejce do kasy Biedronki!!! No i zamęt bo Ci co psychicznie nie wytrzymywali zostawiali pełne kosze na środku i wychodzili:nerd: ale dziś jest spokojniej :-)

Hey kobitki! Wczoraj Was opuściłam bo szykowanie imprezki było pełna parą. Wszystko na szczeście zdążyłam zrobić i mój pierwszy tort nawet wyszedł hehe... Konradek bardzo zadowolony z prezentów ale biedactwo przed samym spaniem zwymiotował i temperatury miał ponad 38. Mogą być 2 powody, po pierwsze wczoraj nie chciał jeść nic normalnego i cały dzień na słodkościach jechał a drugi powód to 2 dni wcześniej był au nas koleżanka z dzieckiem i mała u nas dostała gorączki jak się później okazało od anginy. Dziś gorączki nie miał choć rano był osowiały. Zjadł rano kasze, potem rosołek i teraz śpi. Mam nadzieję, że nic więcej mu nie będzie. Ja już poodkurzałam, ogarnęłam bałagan po imprezie i szorowałam blat z wosku bo o 1 w nocy prądu nie mieliśmy przez pół godziny i przy świeczkach siedzieliśmy :)))

Aza dziunka ale z Was imprezowiczki :-D:-D:-D

U nas imprezy ta do 20 :-D maksymalnie do 21

Może jak będziemy na swoim to inaczej będzie

Lotka ten Gniewomir to jeszcze bym zrozumiała w zdrobnieniu Gniewko, ale Ziemowit to jak? Ziemko :szok:

Aza duzo zdrówka dla Kondrada pochwal się zdjęciami tortu

reklama
Aza a może z emocji? Trzymam kciuki za zdrówko!

Etna szczerze mówiąc to zwykle wolałabym też pójść spać najpóźniej o 22;-) ale w sumie nie żałuję bo zabawa była przednia

Do góry