reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie

U mnie dzis dosc przyjemny dzien. Ok 10 podrzuciła mi sąsiadka smyka w wieku malego wiec dzieciaki się bawiły, potem jeszcze posiedziala u mnie do 13, zrobilam nam wszystkim naleśniki wiec dzieciaki sie najadły, goscie poszli a Oli spiący od 12 padł przy czytaniu bajki. Ja z sasiadką wypilam kawę ale jak Oli usnął tak mnie zmuliło, ze nie włączylam kompa i zasnęlam sama. Oli wstał ok 16, mialam wczorajsze zebrerka z buraczkami wiec szybko ugotowalam ziemniaki i nakarmilam malego ok 17. a teraz najwazniejsze:

MARTOLINKA Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ CI ZA PRZEPIS NA ZEBERKA!!!
OLI ZACHWUCONY WCZORAJ KOSCIĄ POSMAKOWAŁ SOSU I ZJADŁ OBIAD, DZIS POWTÓRKA!!! A DODAM ZE MIĘSA NIE JADŁ PONAD PÓŁ ROKU!!! OBIADEK BYŁ PYSZNY!!!!!! DZIECKO MAM NAKARMIONE I KOLEJNĄ POTRAWĘ NA LISCIE KTORĄ OLI AKCEPTUJE!!!! DZIĘKUJĘ MARTA!:-D

ja zakatarzona i teraz sie zastanawiam czy to od Olinka złapałam ten katar ktory zaczał mu sie w sobotę i trwał 1 dzien czy cos innego. Do tego mega zimno na ustach! oli był dzis jakos marudny, złoscił się, zeby tylko mi jutro z chorobą nie wstał. Dokladnie tydzien temu był taki sam a rano w sobotę katar mu sie ujawnił :-( ale taki ktory nam nie straszny, nie zalewał podczas snu itd wiec nie bylo źle.

Ech taka pora roku. Widzę ze co ktores nasze dziecko choruje, oby do lat:-)a

Gosiulek jak Wasze zastrzyki?

reklama
Ania SM myślisz, ze Lena tak na czekolade zareagowała ? biedactwo...
Etna to o tej 22 chociaź Ty męża powitasz:tak:

Ula cała przyjemność po mojej stronie;-)

Cholewa.. przeczytałam i .. amba mi pożarła odpowiedzi.:-D
Hanka padła, a Gośka szaleje...
Ania - trzymam kciuki, by nosek Kuby się odetkał i żadne choróbsko Was nie dopadło.
Mama - u nas tylko trochę wieje, mam nadzieję że jednak się pomylili i na weekend nie przyjdzie większy wiatr.\
Cleo - to miłego bezproblemowego sprzątania
Etna - zdrowia..
AZA - życzę szybkiej obróbki na jutrzejszą imprezę.
Ula - zdrowia
Dziunka - niestety mam swoich dość więc nawet jakbym była bliżej, to chyba byśmy towarzystwo zamknęły w domu i polazły do kafejki:-D:-D:-D
Ok, znikam budzić Hankownika, bo w nocy będzie jazzda.

Ula dostaje.Wczoraj dostał powolutku.Dzisiaj szybciutko i to chyba nie najlepiej.Płacz był niesamowity.Jutro i pojutrze przyjdzie znajoma mojej ciotki bo musielibyśmy iśc do ambulatorium..

Dziś był Kacper bardziej marudny.Złościł się o byle co.Nie chciał jeść.A teraz rozrabia...

Najgorsze że i mnie chyba rozkłada...

Muszę i ja wypróbować Martolinkowy przepis. Jutro przyjadą teściowie ze świnią więc i żeberka będą.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków...

dzięki dziewczyny :)

Etna to o tej 22 chociaź Ty męża powitasz:tak:
Ula cała przyjemność po mojej stronie;-)

Obawiam się, że i ja go nie powitam, ale mnie rozlozylo

inhaluje Pawła, kąpie i spadam spać bo ledwo widać moje oczy a od tego kichania to chyba padne dzisiaj

Moi juz się wykąpali a teraz Oli z flaszką kaszki czyta Franklina z tatusiem. Jeszcze pol godziny czytania, potem lekkich turlan po lozku i gaszę swiatło. Pewnie padne razem z moim dzieckiem, wiec jeszcze muszę się naszprycowac lekami na noc i idę lulu.

Wiecie co...my teraz z dziecmi bedziemy przezywac drugą młodosc z tymi chorobami, bo łapiemy od nich jak leci. Ja ktora nie chorowalam jak Oli choruje to ja tez. Ostatniej anginy nie złapałam ale teraz katar mam znowu.

Etna mam nadzieje, że u Pawełka nic się nie rozwinie...

Dziś mam wieczorne szykowanie wszystkiego na jutrzejsze urodziny. Zaraz lecę ogarnąć kibelek i sypialnie. Zrobiłam galarety i jak młody pójdzie spać to biorę się za biszkopta i kilka sałatek. Jutro tylko przełoże torta, zrobię jaja faszerowane oraz sałatkę grecką i oczywiście odkurzanko i mycie podłóg. Oj jak mi się nie chce. Dobrze, że jutro mąż w domu i jeszcze chczestna ma wcześniej przyjechać to będzie dmuchać balony i stoły nakrywać hehe :)))
ojej ależ ty szalejesz :tak::-D , u nas będzie tylko tort (kupuje gotowego) kupię jakieś ciastka ,mój robi sałatkę i kawa i tyle jakoś nie mam do tego głowy
Marta sama nie wiem ,szukam szukam i tylko to mi przyszło do głowy , ugotowałam teraz marchwiankę i zrobiłam na tym mleko no i czekam na efekty bo mi koleżanka doradziła że to dobre na kolki ,zobaczymy jak będzie w nocy

Witam się weekendowo! :-)
Niby się wyspaliśmy, a poranek jakis-taki... albo ciśnienie leci i będzie padać, albo sama nie wiem co...
Kaaawy!

reklama
łoooooooooooooo matko spaaaaaaaaac :-D
spaliśmy do 8 a ja nieprzytomna !!!
u nas pada :-( jest szaro-buro i ciemno, jeszcze troche i światło bedzie trzeba świecic heh.

Do góry