reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gratuluje Maxwell - śliczna panna :))))

Wiecie co pierwsze pomyslałam widząc małą Martę?? Znów chyba podobna do tatusia. Ciekawe co powie na to Maxwell :-D:-D Bo mnie sie pierwsze tak skojarzyło, ze podobna do Marychny i taty - chociaż za duzo to nie widac no ale :-D:-D:-p

reklama
MAXWELL GRATULUJĘ !!! CÓRUNIA ŚLICZNA !!!!

ULA u nas rewolucja na podwórku odbyła sie w to lato. Dziadek sam wycinał, żeby zrobić miejsce na huśtawkę, zjeżdzalnię i piaskownicę. Nic nie mówił, ale widać, że było mu żal, teraz już się oswoił. CZego dziadek nie zrobi dla wnuka :tak:

Ula u moich teściów rewolucja w ogrodzie była na wiosne, ale raczej nikt nie plakał bo to był tylko bodziec do porządków. Krzaki tak się rozrosły że do ogrodu nie dało się wejść :)
Teraz jest super i ejst piaskownica , miejsce na grilla i kocyk i dużo miejsca do biegania dla Ali.

A moja kawiarnia stanęła pod znakiem zapytania bo M jeszcze nie wyszedł z pracy...

Pathanka wiesz ja czasami sie zastanawiam czy moj tata nie ma jakiejs choroby zbieractwa dlatego jestem pełna obaw! Z tyłu podworka mam komorkę na komorce, drewno kominkowe ktore bedziemy palic przez 10 lat jedna sterta zakrywa drugą a poza tym wszędzie drzewa, krzewy posadzone bez opamiętania, wielka szklarnia z tyłu ach nie widzialam u nas takiego podworka zagraconego, nawet jak gdzies widac ze ludzie groszem nie śmierdzą na podworku jest lad a u nas......i to księgowy, człowiek mający wlasną firmę ma tak w głowie..ech...ale muszę miec kawalek dla malego, iby w tym roku mielismy troszkę na kostce brukowej ale potrzebuję czegos wiecej.

Oli ogląda bajkę bo jak sie obudził zaspany był, mi sie nalesniki pzegryzają w lodowce i zaraz bede smazyc, maz wroci gdzies za 2h a mi sie chce taaak spac :zawstydzona/y:

MAXWELL ALE CI POSZŁO RAZ, DWA!!!
GRATULUJĘ!! MALEŃSTWO ŚLICZNE!!!

Julia na balecie, A zaraz po nią idzie. Asia przespała się na szczęście tylko 5 min. U nas przyjemnie na dworzu, a na rynku stanęła duuuża choinka. Już nie mogę się doczekać 6 grudnia:-)​

Maxwell serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękny widok !!!!!!!!!!

Ja po pracy poszłam na zakupy i normalnie nogi mi do 4 liter wchodzą :-/
Mała grymasi z obiadem, pyzy z mięchem jakoś jej dzisiaj nie podeszły, mąż przed praca próbował ją nakarmić, ja po i nic

Ana, wiesz ja tam do młodych nie należę, ostatnie dzieścia w kwietniu obchodziłam, w przyszlym roku trójeczka z przodu ;-) ja myślę, że na zmiany nigdy nie jest za późno ;-)
nic muszę przekonać tą moją Pannicę do jedzenia

UWAGA!!!!!! Maxwell urodziła!!!! Martusia przyszła na świat o 12.42 , 10 pkt. ma 57cm i waży 3530 :)))))

Ejjj ale Wy juz wiecie hehe...

No właśnie... ja dopiero teraz dostałam sms-ka wiec myślałam, że bedę pierwsza a tu prosze...

I jeszcze zapomniałam napisać, że nasza Maxwell napisała wcześniej sms-a do Martolinki, która bez kompa hehe...

Ostatnia edycja:
reklama
Super wieści!!!!!!!!!!

Gratulacje dla rodzicow, śliczna Martusia

z_okazji_narodzin.jpg

Do góry