reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Maxwell mam nadzieję, że już po :)

U nas rano świeciło piękne słońce a teraz bida, deszcz padał chyba, ciemno szaro i paskudnie. Alusia marudziła jak najęta a teraz śpi.
Kurcze nie mam dla niej opieki na piątek a mam pilną rzecz w pracy :/. Miała iść do żłobka ale wolalabym ją jeszcze potrzymać w domu do poniedziałku...

reklama
Ale wiesci o Maxweel ale jedno mnie gryzie.......weszla na grudniówki a na listopadówkach wsrod starych psiapsiół się nie pochwaliła? to taki żarcik :-D zby nie było ze mam pretensję!

Ostatnia edycja:
ale ja o listopadówkach 2009 pisalam, czyli o nas :-D
jak poczytalam teraz o masazu szyjki az mnie ciarki przeszły, brrr ja tego nie mialam i miec chciec nie bede :-D

Ostatnia edycja:
Dziunka hehheheh no wlasnie się smieję czemu nas nie poinformowala "starych psiapsiół) a grudniowki grudniowki 2011 tak. No ale jak ana napisala ze przez smsa to pewnie widocznie nie miala do zadnej z nas zapisanego telefonu. ot co! Pewnie jest juz po wszystkim.:-)
Albo źle napisalam albo źle zostaalm zrozumiana :sorry:

hej laseczki?

ciekawe czy Maxwell już urodziła??

My po spacerku 1,5 h deszcz taka mżawka Nas złapał i przyszliśmy ale mały się wylatał,po górkach pobiegał w parku,w piłkę pograł,dotleniony śpi:-)

Kasia WITAJ SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie że wróciłaś :-)

nie chce mi się obiadu robić:-/ miałam zupę i drugie ale zrobię chyba tylko drugie :-/

obok Nas budują wielki blo,ostatnio była betoniaraaa ,a dziś na żywo kopara i to bez ogrodzenia...30 min na mżawce stałam a mały wniebowzięty
:-D:-D:-D i jego okrzyki "PAN ma pake" ( pan ma czapke) i "PAn ma keje"
"pan kuje" ( pan ma kierownice,pan kieruje):-)

ale najlepsze to że przyszło 2 kolesi i maja takie przyżądy ja nie wiem jak się fachowo nazywa ,chyba się mierzy odległości czy coś a Igi okrzyk "PAN MA APARAT":-D

Mój panicz smaczne śpi a ja pisze prace, obiad od wczoraj ufff jak dobrze.

MAXWELL TRZYMAM KCIUKI !!!

DZIUNKA współczuje nocki, u nas też raz był guz na czole, pokazywałam wam zdjęcia.

POLAA WITAMY :)

AZA dacie radę, ale wymaga to dobrej koordynacji w czasie.

AGRAFKA zdrówka, może szwagierka się zostanie. Szkoda, że zdala od wszystkich jesteście, u mnie teściowa na dole zawsze gotowa do przejęcia Jaśka.

reklama
Do góry