sawi
szczęśliwa żona i mama
ehhh moja też budzi się czasami o 4 (bo ją młodsza wybudzi) i wtedy wymysla,że pić,że fufu ma itp..dzień dobry
wstałam po 5 na siku...siedzę a tu wchodzi Igi z moimi skarpetkami żebym sobie nałożyła bo mam gołe nogi.ciemno jak on je znalazłkochany syneczek...tata wstał o 6 Igi szybko powędrował i układał klocki o 6!!!!!!!!!!!! jak D pojechał usnął ze mną do 8...łobuz jeden grrr
Maxwell to w takim razie trzymaj do piątku;-)super urodzinki będziesz miała 2 w 1 hihi :-)
dziś zapytam właścicielkę czy może Nam czynsz obniżyć o 300 zetaale wątpię żeby na taką kwotę się zgodziła...bo mnie trochę że tak powiem wyrolowała z tym jej sprzątaniem mieszkania...nie mam sił czasami już na takie życie...
ale faaajnaAgrafko kochana współczuję :-( dla śmiechu powiem Ci że Asia prosi np o jajko, ja zaczynam gotować, podaję, a ona że nie, że chce płatki. Ok. Daję płatki, a ona poliże jedną łyżkę i nie, chce chleb z pasztetem. Którego w efekcie też nie zje.![]()
No i histerii dostaje jak mleko wieczorne nie będzie zrobione w ciągu sekundy![]()
Cleo kochany synek :-) My dziś za to wstajemy, A idzie do kuchni, a tam już Asia urzędujeWyszła z łóżeczka, dostawiła sobie krzesełko do drzwi od pokoju, wyszła i poszła do kuchni, zapaliła światło. Na to A wchodzi a ona "Cześć tatuś, mam kupę"
cała obkichana
![]()
skad te dzieci maja takie pomysły
moja tez jak chce dostać sie do cukiernicy to podstawia sobie krzesło i wyjada..hehehe
jeszcze nie wpadłą na pomysł żebyw pokoiku u siebie jak ja zamkniemy podstawić krzesło i otworzyć drzwi
dziś po złości rozebrała sie do naguśka
kazaliśmy jej się jeszcze pobawić w pokoiku bo mamusia z tatusiem jeszcze troszeczkę chcą pospac
no a ona sru ubrania z siebie a wie że wtedy odrazu nas na nogi postawi bo się boimy że na wykłądzine narobi....hehehhe
cwaniara
kupilismy jej na urodziny kuchenkę tefal i Emi ją uwielbia
non stop chce sie nią bawić
nic jej tak nei interesuje jak ta kuchenka (z prezentem idealnie sie wstrzelilismy)
jeszcze uwielbia muzyke i tanczyć
wiec moi rodzice na urodzinki kupią jej ten magnetofon OVERMAX KARAOKE MP3/RADIO/LCD/SD/USB/MIKROFON HIT (1926442195) - Aukcje internetowe Allegro no i bajkę shreka 4
plusem jest to ze nie na cd tylko na pamięć,więc płyty nei będą się warlać
no i są już wgrane piosenki fasolek a ona uwielbia
teść ma kupić konika na biegunach
a reszta nie wiem co kupią,mam nadzieje że nie zdubluje się nic