reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka ,czy wypłacane jest l4 i jak wyglada macierzyńskie,czy też jest płatne?

Zaraz doczytam resztę a z tego co wyczytałam to ja daję omega med 159,czyste DHA.Lekarze zalecają wszystkim dzieciom.

Agrafka mi się wydaje że to normalne.Kurde dzisiaj Kacper rzucił Tomkiem,metalową lokomotywą w tv.Wkurzyliśmy się z S. Klapsa aż mu dał...Zawsze jak coś jest nie po jego myśli rzuca.Już mam dosyć tego rzucania.Tłumaczę,ale nic.Przychodzi i przeprasza,chce mnie rozweselić aż do następnego razu. Też się rzuca,kładzie na podłodze ale szybciutko mu przechodzi...

A moje dziecko znowu chyba nie będzie spało.Jak spi w dzień to i noc spokojna.Jak nie śpi w dzień to w nocy ciągle się budzi.Dzisiaj przed 8 go pocałowałam i się obudził.Pocałowałam bo chyba płakała przez sen.Nie było łez ale taki szloch...

Hej Dziewczyny ;-)

ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y:
No kuźwa jeszcze chyba nie było pobytu w Polsce, żeby Kuba nie miał biegunki albo nie wymiotował:wściekła/y:
No jak byl malutki to się nic mu nie dzialo a teraz...masakra!! Chcę już wracać do domu!! Wszystko mnie wkurza, szkoda gadać, humor mam po prostu zaje....:-(
Noc nieprzespana bo przeciez zmieniałam tylko pampersy, mama chciała mi pomóc ale o 5 wstawała do pracy więc jej odpuściłam, teraz Młody spi, zobacze co będzie dalej ale mam serdecznie dość:-( beczeć mi się chce:(

sorry, że tylko o sobie ale nie mam siły, żeby nadrabić:zawstydzona/y:

Maxwell trzymam kciuki Kochana:tak:

kilolek ja już sama nie wiem co:( albo po prostu dziwny zbieg okoliczności i zawsze ma jakieś zatrucie jak jesteśmy w Polsce albo rzeczywiście coś konkretnego:-( strasznie mnie to wkurza bo ja juz się denerwuje co bedzie do wtorku bo przecież sama z Nim wracam i się stresuję:-( ach, dostał jakieś lekarstwo, mama pracuje w szpitalu i wczoraj przywiozła. Pije od wczoraj tylko herbatke, dzisiaj skusił się na rosołek z ryżem, mam serdecznie dość:-:)-( a mi to się samej chce wyniotować z tego wszystkiego

reklama
Cleo - jak widzę za szybka jesteś ;-), więc stąd babka mnie płaci - oczywiście to mój czarny żart... czytałaś pw?
Kikolek - moja pani pediatra też poleca tran ;-), choć mówi, że teraz wg badań to ten gosiulkowy dha jest polecany. Owocowy jest niby od 3 lat, a my dajemy zwykły nie smakowy i moje na niego lecą jak na najlepszy smakołyk, a mi się niedobrze robi od samego zapachu :crazy:
Polaa - przyprawy, woda i inne dodatki mogą szkodzić Twojemu synkowi. Znam ten ból, a i okres gryp żołądkowo-jelitowych teraz.

Do góry