reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej:)
Ja się melduję nadal w dwupaku..choć noc znów była ciężka..:-(
Dzisiaj mam wizytę (tą przełożoną z poniedziałku) i mam nadzieję, że wyśle mnie stamtąd na porodówkę;-)..
A może faktycznie Martusia chce zrobić prezent urodzinowy dla Marysi i wyskoczy w piątek?:szok::-)
Ok, zmykam poczytać inne wątki..

reklama
czesc laseczki,

ale cudnie ;-):tak: Marcel chyba z racji tego ze poszedł spać po 21 dzisiaj zrobił pobudkę o 7.30 :-):-):-)

Nie wiem co dalej pisać więc spadam ogarniać przelewy bo obkupiłam młodego w bodziaki. Musze jeszcze kupić stempelki ;-)

dzień dobry

wstałam po 5 na siku...siedzę a tu wchodzi Igi z moimi skarpetkami żebym sobie nałożyła bo mam gołe nogi.ciemno jak on je znalazł :szok:kochany syneczek...tata wstał o 6 Igi szybko powędrował i układał klocki o 6!!!!!!!!!!!! jak D pojechał usnął ze mną do 8...łobuz jeden grrr:-D

Maxwell to w takim razie trzymaj do piątku;-)super urodzinki będziesz miała 2 w 1 hihi :-)

dziś zapytam właścicielkę czy może Nam czynsz obniżyć o 300 zeta:sorry2: ale wątpię żeby na taką kwotę się zgodziła...bo mnie trochę że tak powiem wyrolowała z tym jej sprzątaniem mieszkania...nie mam sił czasami już na takie życie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maxwell ja też trzymam kciuki cały czas.

Nam Alicja zafundowała dziś bezsenną noc... Wczoraj miała super humor i wszystko było ok do wieczora.W
ieczorem przed kąpielą zaczęła się rzucać i bić M. W kąpilei było ok, po kąpieli znowu fochy o rzuty i zaczęła się nakrecać i wyć.
Zasnęła z wyciem i kaszlem, gluty jej leciały i się krztusiła. Pospała 20 minut i znowu pobudka z histerią, kaszlem, rykiem jak 150, w ogóle nie dało się jej uspokoić ani z niąmkomunikować. Zdołała tylko wykrzytusić ze gardło ją boli (ale to raczej od tych wrzasków i kaszlu) i ze chce pić.
I tak przez calutką noc, nie spalam w ogóle, M też nie. Do tego M mnie wkurzył, bo zaczął na nią w nocy krzyczeć z jakimiś debilnymi tekstami, powiedziałąm mu żeby zabierał pościel i szedł do salonu jak chce się wyspać, a ten nie - leżał z nami i warczał ze złosci.

Anawawka czy Gonia też miała takie napady ?
Ja już się wczoraj naprawdę martwiłam... Nie wiem czy coś jej dolega czy co jest, nie mam pojecia. Wiem tylko, że jestem ledwo żywa i zdołowana.

Rano też były fochy bo jajko na miękko nie robi się w 3 sekundy. Boże daj mi cierpliwość...

Agrafko kochana współczuję :-( dla śmiechu powiem Ci że Asia prosi np o jajko, ja zaczynam gotować, podaję, a ona że nie, że chce płatki. Ok. Daję płatki, a ona poliże jedną łyżkę i nie, chce chleb z pasztetem. Którego w efekcie też nie zje. :sorry2:
No i histerii dostaje jak mleko wieczorne nie będzie zrobione w ciągu sekundy:baffled:

Cleo kochany synek :-) My dziś za to wstajemy, A idzie do kuchni, a tam już Asia urzęduje:nerd: Wyszła z łóżeczka, dostawiła sobie krzesełko do drzwi od pokoju, wyszła i poszła do kuchni, zapaliła światło. Na to A wchodzi a ona "Cześć tatuś, mam kupę":rofl2: cała obkichana:baffled::baffled::baffled:

Cleo kochany synek :-) My dziś za to wstajemy, A idzie do kuchni, a tam już Asia urzęduje:nerd: Wyszła z łóżeczka, dostawiła sobie krzesełko do drzwi od pokoju, wyszła i poszła do kuchni, zapaliła światło. Na to A wchodzi a ona "Cześć tatuś, mam kupę":rofl2: cała obkichana:baffled::baffled::baffled:

:-D:-D:-D:-D super jest :-D tata miał z rana powitanie :-D

Agrafka bidulko..teraz jestem bardziej umęczona jeszcze a Alutka Ci choruje albo łobuzuje...a pracujesz jeszcze ? czy wybierasz się na L4 ??

reklama
Cleo, słodki ten Twój Igi!!Marysia to zaś "każe" wszystkim czapę ubierać, jak się wychodzi na dwór:-) No i trzymam &&&&&&&&, żeby właścicielka się zgodziła na te obniżenie czynszu!!!
Agrafka - współczuję tej histerii Alutki..najgorzej, jak nie wiadomo, o co kaman:baffled::-(
Dziunka - hihihi, dobre..Asieńka jest boska!!!!Współczuję sprzątanka.. Moja to mnie zawsze budzi całusem i słowami "mama, kupa", bo wie, że od razu wstanę i ją przewinę na te słowa - mały cwaniak..

Do góry