reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej Kochane,
wpadłam ma chwilkę :) dziadek wziął Kube na basen:tak: mam spokój, tzn. w sumie mam ciągle spokój bo wszyscy się Nim zajmują:tak::-D

Mama Twoj Marcel jest niezły w tym gadaniu a teksty to ma świetne:-D

Cleo powodzenia!!

Maxwell myslami jestem z Tobą;-) wchodząc tutaj też miałam nadzieję, że juz są wiadomości, że Martusia jest z Wami:tak: Mnie się wydaje, że Ona chce mieć urodzinki razem ze swoją siostrą:-)

reklama
ogarnęłam trochę mieszkanie...zaraz przyjdą chłopaki..a dziś znowu weekendowa pizza :-)

znacie jakieś strony z nieruchomościami do wynajęcia?? przeglądałam trochę ale nic nie ma co by mi odpowiadało...albo drogo albo rudery jak za Gierka albo gorzej :-/

Faktycznie jakaś taka cisza dzisiaj;-)
Cześć kobietki:tak:
Ja mam chwilę wytchnienia, bo mała na spacerze z tatkiem, a ja..robię obiad
wink2.gif
Dziś kluski śląskie, buraczki i pierś z kurczaka..no i wczorajszy rosół
laugh.gif

Miłego popołudnia życzę;-)

Moi przyszli ale jeszcze poszli po wodę.
Maxwell uwielbiam kluski śląskie i jutro chyba zrobię :-) do tego uwielbiam klopsa pieczonego mmmmniam

oglądam fotki Lenki na FB no jaki słodziak mały :-) żabcia prześliczna :-)

D zostawił wózek z zakupami dla mnie do wypakowania...patrzę mleko w proszku,masło,herbatniki ....:szok:BLOK będzie BLOK :-D:-D:-Dten to umie się podlizać:-D

hej

wpadłam na chwilkę ,D poszedł z małym na spacer a ja mimo że niedziela muszę ogarnąć mieszkanie....
mały w nocy jak zwykle wiercenie i cudowanie..wstałam żeby się napić poszłam do kuchni zernełam na godzinę patrzę a tu juz 6;14:szok:...o 8 wstał ...

Kilolku ja zawsze w sobotę sobie robię "spa" tzn leżę w wannie około godziny:-Djakieś tam peelingi i inne zabiegi upiększające:-D takie błogie lenistwo w wannie,mały czasem stuknie i krzyknie "mama",pralka się pierze ... ale nic i tak mi nie przeszkadza...ta godzina jest tylko dla mnie..raz na tydzień :-)

ok lecę sprzątać pobojowisko....
szkoda, ze ja nie mam wanny...
prawda jest taka, ze ja osatnio naprawde na nic nie mialam siły. Farba do wlosow lezy od miesiąca a ja zapuszczona niemiłosiernie. Niedawno A. narzekał, ze sie nie maluje nie depiluję itp powiedziałam mu, ze powinien sie cieszyć, ze chociaż się myję, bo tez by sobie chętnie dpuuściła tylko mi wstyd :-)

Cleo D. to cwaniak :-) ale jaki dobrze zorientowany co potrzeba

Mi ciągle szkoda czasu albo mi się nie chce spędzać czasu w łazience. Wczoraj w końcu zrobiłam sobie maseczkę na twarz:-)a tak nawet balsamu nie chce mi się nałożyć. na ciało.

Mi ciągle szkoda czasu albo mi się nie chce spędzać czasu w łazience. Wczoraj w końcu zrobiłam sobie maseczkę na twarz:-)a tak nawet balsamu nie chce mi się nałożyć. na ciało.

a mi właśnie brakuje czasu dla samej siebie ,dlatego w sobotę robię ze sobą porządek :-Da balsam obowiązkowo codziennie musi być.kurde ja już widzę że się robię stara...już skóra nie taka na udach...eee wiem marudzę:-D

Cze
jedno dziecię śpi, drugie z tatą na dworzu. Ehhh szkoda, że ja jestem dziś lewa. Mieliśmy nieciekawą noc, niestety Gonia ma żołądkówkę.. i w nocy nie dość, że zmiana pieluchy była 3-4 razy to jeszcze haft jej wyszedł... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziunka - w zależności zapewne od dowództwa te przepustki, kiedyś po przysiędze się dostawało pierwszą, a teraz nie wiem...
Cleo - zazdroszczę tej wanny, chyba muszę ja taki rytuał wprowadzić.
Maxwell - ło matko podziwiam, jeszcze robisz obiady;-);-)
Znikam na insze wątki.

reklama
hej
na początku dziękuje w imieniu Lenki za miłe słowa :tak::-)
dziunka jeśli chodzi o przepustki to kiedyś było trochę inaczej niż teraz , mój szwagier jest zawodowym i wolne zależy od tego kiedy ma "dyżur" z tym że on jest kierowcą
cleo zazdroszczę wanny , posiedziałabym czasem ale nie mam gdzie , jeśli chodzi o ogłoszenia to na gratka.pl a może nawet na tablica.pl coś też znajdziesz , jakieś ogłoszenie o nieruchomościach są też na allegro ale nie wiem czy są mieszkania do wynajęcia
ana współczuje jelitówki i nocki , u mnie też nocki na razie kiepskie ale mam nadzieje że się poprawią ;-)
u mnie mama robi obiad , Kuba śpi ,a D właśnie skończył karmić małą , bo ściągam mleko i daje jej w butelce a tylko w nocy ją dostawiam :tak:

Do góry