reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No to faktycznie. Ma wrażliwy punkt i tyle. Tak jak Marcel na włosa w buzi lub na ustach wystarczy albo minimalnie za daleko wsadzony palec. Od razu cof.

Ale nie mów ze dziewczynka jeszcze tego samego wzrostu co Asia? :-D To juz musiałaby być kuleczka :rofl2:

reklama
Witajcie wieczorkiem:-)
Ja właśnie wcinam popcorn - mała rekompensata, że w kinie nie byliśmy:-( Niestety, porodowo się nie czuję. Wyprasowałam górę prania (3 pralki), gotowałam obiad (rosół, hihi), schylam się non stop sprzątając zabawki młodej i nadal cisza..no nic, czekamy dalej, w sumie jeszcze został tydzień..
Cleo, trzymam kciuki, żebyście szybko znaleźli fajne mieszkanko w rozsądnej cenie!
Dziunka, to czekamy teraz na fotki z imprezy!! Coś powoli zamiera nam Albumik..Biedna Asia z tymi wymiotami, musiało ją nieźle wyżąć..No, a ta "kruszynka"z 17 kg - wow..Marycha ma 13,1kg, a wydaje mi się ciężka..

Dzis zwazylam Toma....16,5 :-/ jak sie uda to jutro go zmierze.... nie wydaje sie gruby, ale jakis taki...hmm ubity? juz go jakis czas nie podnosze bo mi kregoslup pada..no i mam wyjasnienie.....bilans jeszcze nie wiem kiedy, czekam az zadzwonia z przychodni...ale w sumie jeszcze czas, bo Tom z 1grudnia.
Milego wieczorku!

Do nas to nie dzwonią, trzeba się samemu upomnieć. Musze zadzwonić, ciagle zapominam, ciekawe ile poczekamy

Ula tak to jest jak sie dziecko na smyczy trzyma, jak się zerwie to dopiero są tragediie

Poprasowałam troszkę, jeszcze cała masa została. Zbierałam 2 miesiace to pewno ze 2 będe prasowac :baffled:
przy okazji nózki wymoczyłam, już mocno się znaidbałam ale jak to milo cos dla siebie zrobić choćby nogi wymoczyć, doslownie jakbym ze spa wróciła.
A teraz to już chyba czas do łozka

Widzę że tu ciiiiszaaaa :-)

My odpoczywamy po niedzielnym sprzątaniu, a za chwilę A z dzieciakami pójdą do kościoła i będzie błoga cisza:-) obiadek się gotuje a na 15 kolejne urodziny:confused2:

hej

wpadłam na chwilkę ,D poszedł z małym na spacer a ja mimo że niedziela muszę ogarnąć mieszkanie....
mały w nocy jak zwykle wiercenie i cudowanie..wstałam żeby się napić poszłam do kuchni zernełam na godzinę patrzę a tu juz 6;14:szok:...o 8 wstał ...

Kilolku ja zawsze w sobotę sobie robię "spa" tzn leżę w wannie około godziny:-Djakieś tam peelingi i inne zabiegi upiększające:-D takie błogie lenistwo w wannie,mały czasem stuknie i krzyknie "mama",pralka się pierze ... ale nic i tak mi nie przeszkadza...ta godzina jest tylko dla mnie..raz na tydzień :-)

ok lecę sprzątać pobojowisko....

reklama
Tak po prawdzie to każdy powinien stosować porządny peeling na ciało raz na tydzień. Ja zwykle codziennie biorę mega szybki prysznic, jakoś nie potrafię za długo przebywać w łazience. Ale od czasu do czasu robię sobie taką kąpiel.

Mama prawdopodobnie w sobotę zrobimy, ale może wcale nie będziemy robić, nie wiem.

Nie mówiłam Wam że mój brat idzie do wojska, na razie służba przygotowawcza, potem zawodowe, ale idzie akurat w połowie grudnia:-( puszczą go na święta?

No, ja już mam pustą chatę. Jak faaaajnie :-)

edit: wiecie co, jestem zafascynowana Anią Rusowicz :-)

Ostatnia edycja:
Do góry