reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cze
my już po wizycie u lekarza, a przed wyjściem do apteki, mega rozwolnionko męczy dalej Gonię, fakt, że w nocy tylko raz, ale... godzina dla mnie wyjęta ze spania,
Maxwell - mam nadzieję, że się dziś rozkręci;
Dziunka - a może w styczniu będzie akcja... może wyczerpali limity na ten rok?
Martolinka - życzę fajnego dnia;-)
Jakoś ostatnio wena piśmeinnicza mnie opuściła... dlatego tak słabo pisuję.:zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczyny ja tylko na szybko, bo praca czeka.

Wczorajszy spektalk bardzo fajny. Fronczewski super, to jest aktor klasa sama w sobie, gdziekolwiek by nie gral zawsze mam wrazenie ze gra siebie mimo ze to zawsze inna postac. Wspanialy jest :)
Socha troszke gorzej, ale zwalam to na znacznie mniejsze doswiadczenie. No poczatku strasznie przejaskrawiala postac, bylo to sztuczne. Ale generalnie sztuka bardzo fajna, dynamiczna, baardzo długa - 2,5 godziny z antraktem.
Nastepny spektakl dopiero w styczniu bo w grudniu mnie nie stac :(

jedyna wada - strasznie wialo z klimy :/

Hey kobitki! Ja już poodkurzałam i trochę ogarnęłam chatke :)) Zaraz jakąś kawusie trza zrobić i stworka połozyć lulu. Dziś był bardzo niespokojny w nocy, płakał kilka razy i dopiero pomógł Ibum więc obstawiam zębole.

Maxwell no to już lada chwila. Trzymam kciuki :))))

Anawawka mam nadzieję, że Gonie przestanie już męczyć...

Ciekawe jak tam Maxwell:-)

Przypomniało mi się;-)
Mój A wczoraj do mnie woła "Grubasku" i puszcza buziaka. No i Asia teraz na każdym kroku przesłodko woła do mnie: "Gubaśku ćmok ćmok":-D

reklama
No a u mnie cisza..niby brzuch twardnieje, ale skurczy zero:-:)zawstydzona/y:..pewnie zaś w nocy będę się męczyła:-(
Ale dzięki dziewczyny za kciuki i proszę o jeszcze:tak:

Do góry