reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

MAXWEEL też miałam się pytać:-)

Ja dziś zrobiłam sobie wolne, ale od rana sprzątałam, bo podłogi były tak wysmarowane, że szkoda gadać. Muszę zaczerpnąć inspiracji na smaczkach co przygotować na urodzinki, ma przyjechać siostra z odsieczą, to będzie łatwiej się wyobić. Ja ostatnio zaczytuję się w thillerach nigdy nie przepadałam, a teraz nie mogę się oderwać, polecam Alex Kava.

W środę idziemy na bilans, dzis umówiłam panicza.

reklama
Ja uwielbiam z kolei te wafelki sękacze i też mi się kojarzą ze starymi czasami:tak:

Dzwoniłam do dentystki, od razu kazała przyjechać albo dziś, albo jutro, pojadę jutro o 17.

U nas w biurze radość, bo w sobotę urodziła synka nasza klientka, miesiąc przed terminem (3100g!), długo się starali, mają kilka poronień na koncie, w tym straciła ciążę w 6 miesiącu (też był to chłopiec). Teraz aż się łzy cisną ze szczęścia do oczu :-)

Dziunka, to gratulacje dla szczęśliwej mamusi!! Oj, ja też już chcę się rozpakować:-(
Pathanka, ja uwielbiam czytać thrillery, ale..teraz nie mogę, bo mi się potem głupoty śnią..

no maxwell teraz kolej na Ciebie :-) hihi

my na bilans się zapisaliśmy na piątek :-)

dziś poczułam że zima się zbliża,podobno jutro ma być pierwszy śnieg w stolicy...

Hej
dzis w nocy o 2 22 urodzilam Lenke :) wazy 4100 i ma 53 cm porod dosc krotki bo 4h od pojawienia sie w szpitalu
reszte opowiem jak wroce do domku . Dzieki za kciuki bo na pewno pomogly

Super!!!!!!!
Ogromne gratulacje dlla szczęśliwych rodziców.
Mówiłam że 14 listopada to fajna data
icon_wink.gif

10.png

Dziunka, to gratulacje dla szczęśliwej mamusi!! Oj, ja też już chcę się rozpakować:-(
..

Teraz trzymam
images
za Ciebie mocno, mocno

Hey kobitki! Witam po kilkudniowej abstynencji od bb :))) Miałam gości od czwartku i wczoraj wieczorem pojechali. U nas wszystko oki, Konrad dalej mówi po swojemu więc wszystko bez zmian :)))

AniaSm jeszcze raz moje gratulacje, duża ta Twoja córa, mam nadzieję, że się nie męczyłaś...

Maxweel kochana pamiętam , że mi się ten czas około terminu bardzo ciągnął więc nie dziwię się , że jesteś niecierpliwa... To już naprawdę blisko!!!

Młody własnie zasypia uff ależ on ma energii w sobie;-)

Marta Tobie to się ogólnie wszystko dłuży, Ty nasza babeczko w gorącej wodzie kąpana;-)

Cleo my też czekamy na śnieg:tak: niebo już śniegowe było, ciekawe co zobaczymy rano:-)

Nie wiem co mam robić z urodzinami Asi bo bratanica A ma imprezę w niedzielę więc my powinniśmy mieć w sobotę, ale wtedy urodziny ma Antonio... ech...

reklama
No właśnie w następny weekend imprezę ma kuzynka a w kolejny mój brat:cool: teraz już do konca roku jesteśmy zawaleni imprezami,a w sumie do końca stycznia.

A właśnie, podobno w Biedronce super zabawki, np. kuchnie dla dzieci.

Do góry