reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja nadal cierpię, wymioty mnie męczą, do tego kaszel. Z Michałem musze jutro do lekarza iśc, bo tez kaszle juz kilka dnia ale miałam naddzieję, ze go podkuruje ale mimo leków nic się nie zmienia.
Moje dzieci oszalały na punkcie prezentów urodzinowych i cały weekend mamy je z głowy, trafili gości bardzo dobrze.

Pochwal się co dostali:-)

Mój Kacper też znów bardziej chory.Katar doszedł.Dobrze że umie już dmuchać w chusteczkę.Wczoraj się nauczył. Zobaczymy co wyniki jutro pokażą.
Pochwal się co chłopaki dostali...

Asia pieknie dmucha w chustkę ale nie wyciera dokładnie i rozsmarowuje smarki po całym pyszczku:-D

Hej
dzis w nocy o 2 22 urodzilam Lenke :) wazy 4100 i ma 53 cm porod dosc krotki bo 4h od pojawienia sie w szpitalu
reszte opowiem jak wroce do domku . Dzieki za kciuki bo na pewno pomogly

SUPER!!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!! I JAKA PIĘKNA GODZINA:-):-):-) A z malutkiej chyba niezły pulpecior - 4100 przy 53 cm WOW, namęczyłaś się pewnie co? Ale fajnie, ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och jakie dziś wspaniałe wieści :-) ja już w pracy, sama, a jeszcze ciemno i strach że szef mnie nawiedzi;-) ostatnio radio włączył :szok: drzwi czasem otwiera:szok:

Asia zdrowa jak rybka, a za to Julia cierpiała na dziwne bóle brzucha, od pępka w dół, przypuszczam że drogi moczowe, też ostatnio tak miałam - ból nie do zniesienia. Do tego kaszel:baffled:
Oj dzieje się od czasu tej szkarlatyny, na zmianę chorujemy:angry:

A Asia od domu do żłobka powtarzała jak mantrę "Nie chcę do niani, nie chcę do niani":-D

Kto z Was miał kanałowe leczenie? Bolał Was ząb? Ja umieram, z każdym dniem coraz gorzej:-(

reklama
Aniu narodziny_dziewczynki_0.jpg

No cudne wiadomości od samego ranka ;))))))

hej

Aniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Lenka jest przesłodziachna :-)

jak wrócisz do domku daj NAm znać cos więcej jak znajdziesz chwilkę :-)

A ja widziałam maleństwo na facebook'u:rofl2:

ja też ja też :p:p

Dziunka ja tak samo jak widzę takie szkraby tez bym chciała mieć....ale to by było teraz bez sensu...

Aniu ogromne gratulacje:tak:

Dziunka ja mialam i nic mnie nie bolalo, jak dobry dentysta i porzadnie znieczuli to nie ma sie czego bac :tak:

U nas wczoraj byla imprezka urodzinowa, mala, ale bylo milo :-) Amelka szalala cale 5h z Tina, to coreczka chrzestnego caly czas bylo tylko ''Ninaaaaaaaaaaaaa Ninaaaaaaaaa.....hahaha

Witajcie,
Aniu gratulacje kochana!!! w wolnej chwili wklej nam fotkę:tak:

Dziunka nie powinien ząb Cię boleć podczas leczenia. Tak przynajmniej ja miałam. EWentualnie trochę po samej wizycie!!!
Nie mów , ze szef Was nawiedza?:-p

Aniu gratulacje !!!! :))))))))))))))))))))))))

Dziewczyny, ja ledwo żyję, z piatku na sobotę w nocy wymioty do rana, cała sobota w łóżku. W niedzielę rano myślałam ze już ok wiec zjadłam grzankę z serem na śniadanie a potem brzuch mnie bolał nie do wytrzymanbia cały dzień.

Dziż już chyba lepiej.. To pewnie wirys ze żłobka bo dzieci miały biegunkę z dziś się dowiedziałam, ze parę mam też przeżyło swoją masakrę. Co dziwne - tatusiów nigdy nie bierze :/

reklama
Marta nawiedza niestety:rofl2:

Katrenki no własnie bardzo dobra dentystka, droga jak cholera. Znajomi i rodzina do niej chodzą i nikomu się to nie zdarzyło. Ja mam na razie zatruty do czwartku, w czwartek lekarstwo na 2 tygodnie a potem zamyka mi ząb. Zaraz będę do niej dzwonić czemu mnie boli.

Do góry